UUTTA! Adamo VHH-pizza | Vähähiilihydraattiset jauhot pizzapohjaan
• kuin pizzeria kotonasi - pohja ja täytteet vain paremmat!
• vain 3 g hiililihydraattia per medium pizzapohja (1/2 pss)
• vain luontaisia puhtaita ainesosia - mukana kuivahiiva!
• ei sisällä väri-, maku-, säilöntä- tai lisäaineita
• korkea proteiinipitoisuus 34 g / 100 g
• kuvan pizzat paistettu tavallisessa kotiuunissa!
Kaupan pizzajauhoissa on 66-69% imeytyvää hiilihydraattia¹ vaikka niissä käytetään vehnäjauhojen lisäksi myös esim. ruisjauhoja. Vähintään saman verran hiilihydraatteja kertyy jos itse teet pizzataikinan vehnä-, sekaleipä- tai ruisjauhoista. Adamo vhh-pizzajauhoissa on hiilihydraattia vain 4 grammaa 100 grammaa kohden² - tämä ja moni muu terveellinen ominaisuus tekee tästä pizzajauhosta ainutlaatuisen koko maailmassa.
Adamo vähähiilariset jauhot pizzapohjia varten on tarkoitettu valmistettavaksi kotikeittiöissä - taikinan valmistus kestää vain 3 minuuttia. Yhdestä jauhopussillisesta (150 g, sisältää kuivahiivan 7 g) saat leivottua kaksi keskikokoista pyöreää pizzaa tai noin yhden pellillisen. Valmiin pizzan voit pakastaa annospaloina (slice) ja sulattaa esim. mikrossa (kuva: Bianca Gauffin).
Pizzavinkkejä!
• lisää pohjan kuitupitoisuutta käyttämällä leseitä
• tee kaksi keksikokoista pyöreää pizzaa tai noin yksi pellillinen
• vhh lisukkeita: kinkku, tonnikala, kana, katkaravut, muna, pekoni...
• vielä oliiveja, kapriksia, sipulia, valkosipulia, juustoa, homejuustoa...
• pidä vhh-pizzajauhoa aina kotona - kasaat pizzat 2 min!
Adamo VHH-jauhot pizzapohjiin (150 g) sisältää kaiken tarvittavan, myös 7 g kuivahiivan - lisäät vain veden!
¹ Lähde: Myllyn Paras Pizzajauho hh 69,1 g | Sunnuntai Ruispizzamix hh 66,0 g
² Lähde: IGV GmbH laboratoriot (testitulos 04092009). IGV on suuri Saksalainen akredoitu elintarvikealan testilaboratorio joka on erikoistunut mm. viljatuotteiden analysointiin (ISO 17025 - DAP-PL-2268.00 hyväksytty)