Sokeriton.fi valikoima

Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »
« Takaisin

Pizza pe, la, su... Adamo VHH-pizza

UUTTA! Adamo VHH-pizza | Vähähiilihydraattiset jauhot pizzapohjaan

• kuin pizzeria kotonasi - pohja ja täytteet vain paremmat!
vain 3 g hiililihydraattia per medium pizzapohja (1/2 pss)
• vain luontaisia puhtaita ainesosia - mukana kuivahiiva!
ei sisällä väri-, maku-, säilöntä- tai lisäaineita
• korkea proteiinipitoisuus 34 g / 100 g
kuvan pizzat paistettu tavallisessa kotiuunissa!

Kaupan pizzajauhoissa on 66-69% imeytyvää hiilihydraattia¹ vaikka niissä käytetään vehnäjauhojen lisäksi myös esim. ruisjauhoja. Vähintään saman verran hiilihydraatteja kertyy jos itse teet pizzataikinan vehnä-, sekaleipä- tai ruisjauhoista. Adamo vhh-pizzajauhoissa on hiilihydraattia vain 4 grammaa 100 grammaa kohden² - tämä ja moni muu terveellinen ominaisuus tekee tästä pizzajauhosta ainutlaatuisen koko maailmassa.

Margerita_pizza_low_Carb_500px.jpg

Adamo vähähiilariset jauhot pizzapohjia varten on tarkoitettu valmistettavaksi kotikeittiöissä - taikinan valmistus kestää vain 3 minuuttia. Yhdestä jauhopussillisesta (150 g, sisältää kuivahiivan 7 g) saat leivottua kaksi keskikokoista pyöreää pizzaa tai noin yhden pellillisen. Valmiin pizzan voit pakastaa annospaloina (slice) ja sulattaa esim. mikrossa (kuva: Bianca Gauffin).

Pizzavinkkejä!

• lisää pohjan kuitupitoisuutta käyttämällä leseitä
• tee kaksi keksikokoista pyöreää pizzaa tai noin yksi pellillinen
• vhh lisukkeita: kinkku, tonnikala, kana, katkaravut, muna, pekoni...
• vielä oliiveja, kapriksia, sipulia, valkosipulia, juustoa, homejuustoa...
• pidä vhh-pizzajauhoa aina kotona - kasaat pizzat 2 min!

Adamo VHH-jauhot pizzapohjiin (150 g) sisältää kaiken tarvittavan, myös 7 g kuivahiivan - lisäät vain veden!

¹ Lähde:  Myllyn Paras Pizzajauho hh 69,1 g | Sunnuntai Ruispizzamix hh 66,0 g

² Lähde: IGV GmbH laboratoriot (testitulos 04092009). IGV on suuri Saksalainen akredoitu elintarvikealan testilaboratorio joka on erikoistunut mm. viljatuotteiden analysointiin (ISO 17025 - DAP-PL-2268.00 hyväksytty)
igv_50years_logo.jpg
  


Hinta:4.99 €