Sokerittomat tummat suklaat | tuotetiedot
HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...
takaisin kauppaan
Stella Noir 77% Ecuador. Sokeriton tumma suklaa
Aineosat: kaakaomassa, luontainen makeutusaine laktitoli*, kaakaovoi, ravintokuitu: inuliini, luontaisen kaltaiset aromit: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K, emulgointiaine: soijalesitiini.
Kaakaopitoisuus väh. 77%. Voi sisältää jäämiä maidosta, hasselpähkinästä, mantelista, cashewpähkinästä ja maapähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Noir 77% Ecuador. Sockerfri mörk choklad Ingredienser: kakaomassa, naturenlig sötningsmedel laktitol*, kakaosmör, kostfiber: inulin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K, emulgeringsmedel: sojalecitin.
Innehåller kakao minst 77%. Kan innehålla spår av mjölk, hasselnötter, mandel, cashewnötter och jordnötter. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2090 kj (505 kcal) |
Proteiinia / protein
|
7 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
22 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0,4 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
17 g
|
Rasvaa / fett |
46 g
|
Net Carbs** |
5 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1,2 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Noir 72% Amandes. Sokeriton tumma suklaa kokonaisilla manteleilla Aineosat: kaakaomassa, manteli (20%), laktitoli*, kaakaovoi, ravintokuitu (inuliini), luontaisen kaltaiset aromit: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K, emulgointiaine: soijalesitiini.
Kaakaopitoisuus väh. 72%. Voi sisältää jäämiä maidosta, hasselpähkinästä, cashewpähkinästä ja maapähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Noir 72% Amandes. Sockerfri mörk choklad med hel mandel
Ingredienser: kakaomassa, mandel (20%), naturenlig sötningsmedel: laktitol*, kakaosmör, kostfiber: inulin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K, emulgeringsmedel: sojalecitin.
Innehåller kakao minst 72%. Kan innehålla spår av mjölk, hasselnötter, cashewnötter och jordnötter. *Innehåller en fenylalaninkälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2240 kj (536 kcal) |
Proteiinia / protein
|
8 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
22 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0,4 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
17 g
|
Rasvaa / fett |
48 g
|
Net Carbs* |
5 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1,2 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Noir 72% With Cocoa Nibs. Sokeriton tumma suklaa kaakaopavun paloilla
Aineosat: kaakaomassa, laktitoli*, kaakaovoi, kaakaopavun palat (10%), ravintokuitu: inuliini, luontaisen kaltaiset aromit: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K, emulgointiaine: soijalesitiini.
Kaakaopitoisuus väh. 72% (suklaan osuudesta). Voi sisältää jäämiä maidosta, hasselpähkinästä, mantelista, pecanpähkinästä, pistaasipähkinästä, ja maapähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Noir 72% With Cocoa Nibs. Sockerfri mörk choklad med bitar av kakaoböna
Ingredienser: kakaomassa, naturenlig sötningsmedel laktitol*, kakaosmör, bitar av kakaoböna (10%), kostfiber: inulin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K, emulgeringsmedel: sojalecitin.
Innehåller kakao minst 72% (av chokolad). Kan innehålla spår av mjölk, hasselnötter, mandel, pecannötter, pistaschnötter och jordnötter. *Innehåller en fenylalaninkälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2190 kj (527 kcal) |
Proteiinia / protein
|
6 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
24 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0,5 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
19 g
|
Rasvaa / fett |
48 g
|
Net Carbs* |
5 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1,2 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Noir 72% Noisettes. Sokeriton tumma suklaa hasselpähkinöillä
Aineosat: kaakaomassa, hasselpähkinä (25%), laktitoli*, kaakaovoi, ravintokuitu: inuliini, luontaisen kaltaiset aromit: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K, emulgointiaine: soijalesitiini.
Kaakaopitoisuus väh. 72%. Voi sisältää jäämiä maidosta, mantelista, cashewpähkinästä ja maapähkinästä. *Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala. Arvot vaihtelevat 0-7 välillä. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Noir 72% Noisettes. Sockerfri mörk choklad med hasselnötter Ingredienser: kakaomassa, hasselnöt (25%), naturenlig sötningsmedel laktitol, kakaosmör, kostfiber: inulin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K, emulgeringsmedel: sojalecitin.
Innehåller kakao minst 72%. Kan innehålla spår av mjölk, mandel, cashewnötter och jordnötter. *Innehåller en fenylalaninkälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2290 kj (552 kcal) |
Proteiinia / protein
|
8 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
22 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0,4 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
16 g
|
Rasvaa / fett |
51 g
|
Net Carbs* |
6 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1,5 |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Torras Chocolate Negro 70% Arándanos. Tumma suklaa karpaloilla, ei lisättyä sokeria Aineosat: kaakaomassa, maltitoli*, kaakaovoi, karpalo (12%), ravintokuitu: inuliini, rasvaton kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromit: karpalo ja vanilliini.
Kaakaopitoisuus väh. 70%. Voi sisältää jäämiä maidosta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää luontaista sokeria. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 70 g. Tuote on gluteeniton.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Torras Chokolate 70% Negro. Mörk choklad med tranbär, ej tillsatt socker Ingredienser: kakaomassa, naturenlig sötningsmedel maltitol*, kakaosmör, tranbär (12%), kostfiber: inulin, fettfri kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin och aromer: tranbär och vanillin.
Innehåller kakao minst 70%. Kan innehålla spår av mjölk. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Innehåller naturligt socker. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 70 g. Produkten är glutenfri.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1967 kj (464 kcal) |
Proteiinia / protein
|
8 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
26 g
|
josta sokeria / varav socker
|
5 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
19 g
|
Rasvaa / fett |
38 g
|
Net Carbs* |
7 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1,7 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Torras Chocolate Negro 70% Menta – sokeriton tumma suklaa minttumakeisrakeilla Aineosat: kaakaomassa, luontainen makeutusaine maltitoli, kaakaovoi, minttumakeinen (10%), ravintokuitu: inuliini, rasvaton kaakaojauhe, minttu (2%), emulgointiaine: soijalesitiini ja aromit: minttu ja vanilliini.
Kaakaopitoisuus väh. 70%. Voi sisältää jäämiä maidosta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää luontaista sokeria. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 70 g. Tuote on gluteeniton.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Torras Chokolate 70% Negro – sockerfri mörk choklad med mintcrisp Ingredienser: kakaomassa, naturenlig sötningsmedel maltitol, kakaosmör, sötsak med mynta (10%), kostfiber: inulin, fettfri kakaopulver, mynta (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin och aromer: mynta och vanillin.
Innehåller kakao minst 70%. Kan innehålla spår av mjölk. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Innehåller naturligt socker. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 70 g. Produkten är glutenfri.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1950 kj (464 kcal) |
Proteiinia / protein
|
6,5 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
32 g
|
josta sokeria / varav socker
|
<0,5 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
31,5 g
|
Rasvaa / fett |
38 g
|
Net Carbs* |
0,5 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
0,1 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Extra Dark Cocoa Bar 100%. Sokeriton 100% tumma suklaa Bourbon vaniljalla Aineosat: kaakaomassa, kaakaovoi, Bourbon vanilja.
Kaakaopitoisuus 100%. Voi sisältää jäämiä maidosta, hasselpähkinästä, mantelista, soijasta ja maapähkinästä. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 70 g.
Stella Extra Dark Cocoa Bar 100% . Sockerfri 100% mörk choklad med Bourbon vanilj Ingredienser: kakaomassa, kakaosmör, Bourbon vanilj.
Innehåller kakao 100%. Kan innehålla spår av mjölk, hasselnötter, mandel, soja och jordnötter. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 70 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2570 kj (617 kcal) |
Proteiinia / protein
|
8 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
7 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
0 g
|
Rasvaa / fett |
62 g
|
Tuotteessa ei ole sokeria eikä mitään muita makeutusaineita
|
|
takaisin kauppaan
|