Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »

sokeriton_tekstilogo.jpg

ON NYT

yesdeli_logo_large.png

YesDeli = samoja tuotteita – uusia tuotteita – enemmän sokeritonta – enemmän karppaustuotteita – samaa hyvää palvelua!

Tulossa myös: etnisiä herkkuja – free from allergiatuotteita – luomua – erikoismausteet ...

YesDeli – tavoitteena maailman paras erikoiselintarvikkeiden verkkotavaratalo.

***

Sokeriton.fi VERKKOPALVELU SULJETAAN. TEE OSTOKSET UUDISTETUSSA YesDeli.fi palvelussa! Kiitämme asiakkaita!

***

sokeriton_tekstilogo.jpg


Kaikkien kehuma Sokeriton.fi -palvelu!

Palvelu on uutisoitu mm. MTV3 Kymmenen Uutisissa, Kauppalehdessä ja Cosmossa, niin kuin kymmennissä muissakin lehdissä, blogeissa ja nettikirjoituksissa. Ja kehuja on riittänyt! Alla muutamia otteita. Tutustu myös: asiakkaat kertovat

 

elle_maalis_2010.jpg

ELLE - Maailman suurin muotilehti 3/2010 | ELLEBISTRO

Tyttöjen ilta - Ystävättärien kesken herkutellaan kevyesti ja hoidetaan kauneutta. "SALLITTU NAUTINTO - Sukrin on täysin luonnollinen, kaloriton makeutusaine - www.sokeriton.fi" ElleBistroa toimittaa ravintolakokki, malli Pipsa Hurmerinta. Hän on myös ELLEn ruokabloggari.

elle_loka_09.jpg

ELLE - Maailman suurin muotilehti 10/09 | ELLEBISTRO

Supersruokaa - nauti terveysruokaa ja voi hyvin! Synnitön suklaa Stella Noir 72% Cocoa Nibs. Sveitsiläinen sokeriton suklaa joka sisältää kaakaopapurakeita. Superruoat sisältävät runsaasti elimistölle terveellisiä ravintoaineita. ElleBistroa toimittaa ravintolakokki, malli Pipsa Hurmerinta. Hän on myös ELLEn ruokabloggari.

header_logo.gif

MAKU-lehti 2/09 | RUOKAMAAILMAN ILMIÖITÄ

Diabeetikko, laihduttaja tai muuten vaan sokeritonta ruokavaliota noudattava! Tiesitkö, että Suomesta saa jo 60 sokeritonta suklaatuotetta - tummia ja vaaleita, leivontasuklaata, suklaapähkinöitä ja erilaisia makeisia. Netistä tilattavat erikoistuotteet toimitetaan jopa päivässä kotiisi.

imagessl.jpeg

SAIRAALALEHTI | TERVEYS JA TALOUS 2/09

Hammasystävälliset Fribol-makeiset eivät kohota verensokeria ja soveltuvat sekä diabeetikoille että painonhallintaan.

Fribol-makeisten pääraaka-aine on funktionaalisista elintarvikkeista tuttu polydekstroosi-ravintokuitu. Makeutusaineena on käytetty sukraloosia ja xylitolia joten tuote on myös hammasystävällinen.
   Tanskalaisen valmistajan mukaan nallekarkit sisältävät ainoastaan 0,4 g hiilihydraattia 100 grammaa tuotetta kohden pääraaka-aineen ollessa polydekstroosi-ravintokuitu. Tuote sisältää vain 121 kcal/100 g.
   Fribol nallekarkkeja ja yli kuuttakymmentä muuta sokeritonta suklaa- ja makeistuotetta maahantuo ja myy Sokeriton Finland. Kaikkia tuotteita myydään Sokeriton.fi -palvelun kautta suoraan kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille ilman välikäsiä.

sa_3_09_kansi_pieni.gif

SIHTEERI & ASSISTENTTI 4/09 | KONGRESSI 2009 MESSULIITE | Sokeriton herkku sopii myös kokouksiin (teksti: Piia Kunnas)

Sokeriton suklaa ja sokerittomat makeiset maistuvat nykyisin yhtä hyviltä kuin sokeria sisältävät, ja ne sopivat myös diabeetikoille ja painoaan tarkkaileville.

Sokerittomia makeisia ja suklaata myyvä verkkopalvelu Sokeriton.fi sai alkunsa, kun Sami Gauffin halusi kontrolloida omia sokeriarvojaan.
   Hän alkoi kiinnittää huomiota eri tuotteissa olevaan sokerin määrään ja huomasi, että monessa tuotteessa, jopa keittokinkussa, on piilosokeria. Sokeria syödäänkin Suomessa kaksi kertaa enemmän kuin Kansanterveyslaitos suosittelee.
   Gauffinin mukaan sokerittomat tuotteet maistuvat nykyisin aivan yhtä hyviltä kuin sokerilla makeutetut. Sokerittomuus voi olla paitsi sairauden sanelema pakko, myös elämäntapaan liittyvä valinta.
  - Suomessa on arviolta n. 500 000 diabeetikkoa, eli joka kymmenes suomalainen sairastaa sitä. Se tarkoittaa, että asia koskettaa myös yritysten henkilökuntaa ja asiakkaita. Lisäksi 1,5-2 miljoonaa suomalaista kontrolloi jatkuvasti painoaan. Sokerittomissa tuotteissa on keskimäärin 30 prosenttia vähemmän kaloreita. On hyvää asiakaspalvelua tarjota myös sokerittomia vaihtoehtoja, Gauffin perustelee.
   Gauffinin mukaan myös jotkut yritykset ovat löytäneet Sokeriton.fi-palvelun. Henkilökunnan perjantaikahvipöytään sopivat hänen mielestään esimerkiksi sokerittomalla suklaalla kuorrutetut mantelit ja hasselpähkinät tai kokous- ja palaveritarjottavaksi yksittäispakatut sokerittomat makeiset.
   Nettipalvelun valikoima on jo melko monipuolinen, mutta Gauffin etsii jatkuvasti ulkomailta uusia tuotteita. Tällä hetkellä myynnissä on noin 60 tuotetta.
  - Kun perustin yrityksen viime syyskuussa, 35 Euroopan tehtaasta tuli tuotenäytteitä. Valitsen vain laadukkaimpia tuotteita, vaikka ne olisivat hieman kalliimpia. En halua näet myydä tuotteita, joissa sokeri on korvattu esimerkiksi rasvalla.
   Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta ja ne toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin tai työpaikalle. Jos tuotteet on tilattu iltapäivällä klo 13 mennessä, lähetys on vastaanottajalla jo seuraavana aamuna.
   Herkkuja saa bokseissa, joista pienin on neljän tuotteen kokonaisuus. Keskimäärin tilataan kuitenkin 8-12 tuotetta kerralla. Pienin neljän tuotteen kokonaisuus maksaa kotiin kuljetettuna 19,90 euroa.
   Gauffin suunnittelee liikeideansa laajentamista myös esimerkiksi gluteenittomiin, soijattomiin, suolattomiin tai maidottomiin tuotteisiin. Monet valikoiman tuotteet ovat jo nyt sekä sokerittomia, että gluteenittomia joten ne soveltuvat sekä sokeria välttävälle, että keliakikoille.
   - Yrityksissä tarvitaan ymmärrystä myös eri kulttuurien ruokavalioista. Esimerkiksi vegaanien ruokavaliossa makeisissa ei saa olla liivatetta. Ihmiset pohtivat paljon eettisiä asioita, arvostavat lähiruokaa, luomua ja niin edelleen. Erilaisia dieettejä on paljon, vaikka taustalla ei olisi mitään erityistä sairautta.

9244_fit_5.jpg

FIT-lehti 5/09 | FIT LÄMMITTELY
Sokeriton.fi -palvelu ilahduttaa sokerittomien makeisten ystäviä. Nettikaupan valikoimissa on yli 60 sokeritonta namia. Toimituksessa vauhkoonnuttiin toffeesta, nallekarkeista maitosuklaasta sekä vaahtokarkeista joihin oli saatu mukava koostumus ilman sokeriakin. Näitä herkuja täytyy malttaa aluksi maistella vain muutama kerralla. Karkien makeus nimittäin tulee uudenaikaisista luontaisista makeutusaineista, jotka eivät imeydy täydellisesti ja saattavat pyöräyttää vatsan sekaisin. Nettikauppa löytyy osoitteesta www.sokeriton.fi

images_ht.jpeg

HYVÄ TERVEYS 3/2009 | KEVYESTI

Viime vuonna avattu nettipalvelu Sokeriton.fi tuo maahan sokerittomia makeisia. Nettisivuilta voi tilata herkkuhetkiin esimerkiksi tummaa suklaata. Tuotteista on lueteltu tarkasti aineosat ja ravintoarvot. Makeiset luvataan postitse kotiin tai työpaikalle muutamassa päivässä. Herkut tilataan kiinteähintaisina pakkauksina, joihin saa valita 4-24 tuotetta. Hinnat vaihtelevat 19,90-93,90 euroon. Postikuluja ei veloiteta erikseen.

images_vilpertti.jpeg

VILPERTTI 3/2009 | PERHETTÄ JA ELÄMÄÄ | Suu makeaksi sokerittomilla klassikkonalleilla

Fribol-nallekarkit eivät reikiinnytä hampaita ja sisältävät lisäksi hampaille terveellistä xylitolia. Nämä miedot nallekarkit maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin.

images.jpeg

COSMOPOLITAN 3/2009 | VAPAALLA/KEITTIÖ | Herkkua netistä

Jos kauppojen sokerittomien karkkien valikoima ei tyydytä makeanhimoasi, siirry verkkoon. Uusi palvelu www.sokeriton.fi kauppaa yli 60 erilaista sokeritonta makeista suklaasta vaahtokarkkeihin!

imagesjade.jpeg

JADE-lehti 2/2009 | HERKUT | Piristä arkea haarukoimalla siihen vähän uusia makuja

Sokeritonta suklaata: Sveitsiläinen Stella ihastuttaa suussasulavilla sokerittomilla suklaillaan. Makuja löytyy kaikkkiaan kolmetoista.

1896949kotiok.jpg

KOTI-lehti 2/2009 | Sokerittomia ja gluteenittomia tuotteita netistä

www.sokeriton.fi verkkopalvelusta voi tilata sokerittomia makeisia. Valikoimissa on suklaata, pehmeitä ja kovia makeisia, lakritsia ja toffeeta. Tuotteet tulevat muun muassa Sveitsistä ja Espanjasta.

images_maku.jpeg

MAKU-LEHTI 2/2009 | MAKUASIA verkkouutinen | Sokerittomat makeiset verkkokaupasta

Suomalaiset käyttävät sokeria keskimäärin 90 g/vrk. Tämä on selvästi liikaa, sillä suositusten mukaan korkeintaan 10 % päivittäisestä kokonaisenergiasta saisi tulla sokerista. Tämä tarkoittaisi käytännössä keskimäärin noin 50 g sokerimäärää vuorokaudessa. Nyt on avattu uusi verkkokauppa, josta saa sokerittomia herkkuja. Makeiset on makeutettu luontaisilla ja keinotekoisilla makeutusaineilla.

hellapoliisi.jpg

Hellapoliisi.fi 12/2008 | Karpalo-Suklaakakku | Suklaa kuuluu itseoikeutetusti joulun herkkuhetkiin.

Karpalo-Suklaakakku valmistuu helposti valmiista suklaavaahtoaineksista. Koristelussa voit laittaa mielikuvituksen valloilleen. Kakku on valmistettu halkaisijaltaan 18 cm irtopohjavuokaan, jolloin kakku on korkea. Voit tehdä kakun myös hieman suurempaan vuokaan ulkonäön siitä kärsimättä...

imagesmtv3.jpeg

MTV3 11/2008 | Kymmenen Uutiset | Suklaafestivaalille yleisöryntäys

Suklaafestivaalit järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa. Sokeriton.fi -palvelua haastateltiin Kymmenen Uutisissa aiheesta: "Sokeriton suklaa nykypäivänä yhtä hyvää kuin sokeripitoinen".

hellapoliisi.jpg

Hellapoliisi.fi 11/2008 | Kirsikka-Suklaakakku | Terveisiä viikonlopun Suklaafestivaaleilta!

Suklaa, kuten viinitkin tuntuvat olevan oma taiteenlajinsa. Itse en ole perehtynyt kumpaankaan, mutta maistelen kyllä sujuvasti suklaita. Festivaaleilla oli hirvittävä tungos, mutta onnistuin päästä juttelemaan niiden yritysten edustajien kanssa, joiden tuotteet koin mielenkiintoisiksi. Sokeritonta suklaata ja makeisia maahantuo yritys, jonka tuotteita voi tilata nettikaupasta. Testasin suklaakakkua sokerittomasta leivontasuklaasta. Suklaa on makeutettu maltitolilla ja sen kaakaopitoisuus on vähintään 52%. Kakun maku ei poikennut "tavallisesta" suklaasta valmistetusta kakusta.

imageskl.jpeg

KAUPPALEHTI 10/2008 | Yritys

Kauppalehti Suomen ensimmäisen sokerittomiin makeisiin erikoistuneen yrityksen avajaisia näyttävästi kokosivun artikkelilla ja otsikolla Sokerittomissa makeisissa oli Suomen kokoinen aukko Uutinen ilmeistyi myös KL-verkkolehdessä otsikolla "Kansantauti poiki yritysidean"

 

KAUPPALEHTI 9/2008 | Hellink | lehdistötiedote:

Sokerittomat makeiset kotimaisesta verkkokaupasta päivässä - sokerittomuus megatrendi Euroopassa


Sokeriton.fi asiakaslupaus:

Sokeriton.fi -palvelusta saat sokerittomia makeisia joita et muualta saa! Oman maahantuontimme ansiosta saat korkealaatuista ja tuoretta sokeritonta suklaata ja sokerittomia makeisia suoraan kotiin toimitettuna jopa päivässä. Palvelumme on suunniteltu ja toteutettu siten, että kokemuksesi palvelun käyttämisestä olisi joka kerta mahdollisimman miellyttävä. Sokeriton.fi -palvelun kautta saat nopeasti parempaa hyvää.

torras_soya_2p.jpgTästä pääset:
Sokeriton makeiskauppa
Sokeriton tuoteluettelo
Sokeriton etusivulle

 

 

 

sugarfree_image1_1P.jpg