Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »

sokeriton_logo_vihr_rgb_1p.jpg

VAKIOVALIKOIMA

Tummat suklaat  |  Keskitummat suklaat  |  Vaaleat suklaat

Valkoiset suklaat  |  Suklaalla kuorrutetut tuotteet  |  Pehmeät karkit 

Kovat karkit  |  Lakut ja salmiakit  |  Toffeekarkit  |  Atkins valikoima

Sokerittomat TUMMAT SUKLAAT 70-100% 

Stella Noir 77% Ecuador. Sokeriton tumma suklaa -> Tuotenro 1

stella_noir_77_equador_1P.jpg

Aitoa Sveitsiläistä tummaa suklaata täysin sokerittomana! 77% kaakaopitoisuus (Equador-laatu) antaa tälle tummalle viettelijälle syvän suklaan maun. Suklaanautintoa ei erota Stellan vastaavista sokerista valmistetuista suklaista lainkaan. Perinteinen suklaanvalmistusoppi ja uusimmat makeutustekniikat takaavat maksimaalisen makunautinnon!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


Stella Noir 72% Amandes. Sokeriton tumma suklaa kokonaisilla manteleilla -> Tuotenro 2

stella_noir_72_amandes_1P.jpgAitoa Sveitsiläistä tummaa suklaata mutta tietysti täysin sokerittomana! 72% kaakaopitoisuus ja kokonaiset mantelit joita on todella runsaasti (20%) toimivat yhdessä hienosti. Tämä on todella hyvää!

 

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden 

 


Stella Noir 72% With Cocoa Nibs. Sokeriton tumma suklaa kaakaopavun paloilla -> Tuotenumero 3

stella_noir_72_cocoanibs_1P.jpg

Aitoa Sveitsiläistä tummaa suklaata mutta tietysti täysin sokerittomana! 72% kaakaopitoisuus ja rapeat paahdetut kaakaopavun palat antavat mahtavan suklaisen ja rapean makunautinnon. Tällaista et todennäköisesti ole vielä maistanut!

 

 


Stella Noir 72% Noisettes. Sokeriton tumma suklaa kokonaisilla hasselpähkinöillä -> Tuotenro 4

stella_noir_72_noisettes_1P.jpg

Aitoa Sveitsiläistä tummaa suklaata mutta tietysti täysin sokerittomana! 72% kaakaopitoisuus ryydittettynä todella runsaalla määrällä kokonaisia hasselpähkinöitä (25%!) antavat tälle klassiselle yhdistelmälle mahtavan maun. Testaa tätä kun haluat jotain todella hyvää!

 

 


Torras Chocolate Negro 70% Arándanos – tumma suklaa karpalolla, ei lisättyä sokeria -> Tuotenro 5

torras_cranberries_1P.jpgUusinta uutta kuuluisalta Espanjalaiselta Torraksen suklaatehtaalta. Aitoa 70% tummaa suklaata mutta ilman lisättyä sokeria! Tässä hittituoteessa kuivatut karpalot antavat tummalle suklaalle uskomattoman hyvän maun. Ja maukkaita karpalopaloja ei todellakaan olla säästelty! Gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

 

 


Torras Chocolate Negro 70% Menta – sokeriton tumma suklaa minttumakeisrakeella -> Tuotenro 6

torras_menta_1P.jpg

Toinen uutuus kuuluisalta Torraksen suklaatehtaalta Espanjasta. Aitoa 70% tummaa suklaata mutta ilman sokeria! Tässä uutuudessa raikkaat sokerittomat minttumakeisrakeet antavat tummalle suklaalle raikkaan säväyksen. Mintturakeita on tietysti runsaasti eikä vain sattumina! Gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Stella Extra Dark Cocoa Bar 100%. Sokeriton 100% tumma suklaa Bourbon vanilja -> Tuotenro 7

stella_cacao_100_1P.jpg

100% kaakaopitoisuus! Aitoa Sveitsiläistä extra-tummaa suklaata mutta täysin sokerittomana – ei tosiasiassa sisällä mitään makeutusainetta! Käytä esimerkiksi omissa De Luxe -leivonnaisissa tai -jälkiruoissa. Sellaisenaan hyvin tiukkaa tavaraa – uskot kun kokeilet. Mukana ripaus aitoa Bourbon-vaniljaa mausteena. Huippu!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


 Ylös

Tummat suklaat  |  Keskitummat suklaat  |  Vaaleat suklaat

Valkoiset suklaat  |  Suklaalla kuorrutetut tuotteet  |  Pehmeät karkit 

Kovat karkit  |  Lakut ja salmiakit  |  Toffeekarkit  |  Atkins valikoima

Sokerittomat KESKITUMMAT SUKLAAT 40-70%

Stella Crémant – keskitumma suklaa, ei lisättyä sokeria -> Tuotenro 8

stella_cremant_1P.jpg

Sveitsiläistä suklaaperinnettä ja laadukasta makua parhaimmillaan, mutta tietysti ilman lisättyä sokeria. 53% kaakaopitoisuus on juuri sopiva kun haluat todella korkealaatuista suklaata ilman lisättyä sokeria hieman kaikista tummempia laatuja säyseämpänä. Silti täyttä tavaraa ja suklaan hurmosta — maista!

 


Stella Crémant Café – kahvinmakuinen keskitumma suklaa, ei lisättyä sokeria -> Tuotenro 9

stella_cremant_cafe_1P.jpg

Toinen Stella Crémant laatusuklaa mutta tässä mausteena lisäksi kahviauutetta. Ajattele: voimakasarominen kahvi ja suklaa yhdessä. Jos pystyt kuvittelemaan näin ihanan makuyhdistelmän olet jo mielessäsi maistanut tätä erikoissuklaata. Kahvisuklaa tarjoillaan tietysti ilman lisättyä sokeria!


Torras Fondant. Sokeriton keskitumma suklaa -> Tuotenro 10

torras_fondant_3x30_1P.jpgYksi iso suklaalevy kolmessa osassa tai kolme pientä suklaalevyä, miten vain haluat. Erittäin hyvää keskitummaa espanjalaista suklaata kolmen pienlevyn myyntierissä. 30 gramman pikkulevy on kiva ottaa mukaan takintaskuun tai laukkuun. Gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.


Torras Chocolates. Sokeriton keskitumma suklaa sekä maitosuklaa ja valkosuklaa ilman lisättyä sokeria -> Tuotenro 11

torras_30_all_1P.jpg

Pakkasimme myös kaikki kolme eri laatua yhteen jotta saisit maistella eri makuja halutessasi. Erittäin hyvää espanjalaista keskitummaa, maito-, ja valkosuklaata kolmen pienlevyn myyntierissä. 30 gramman pikkulevy on kiva ottaa mukaan takintaskuun tai laukkuun. Gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


Torras Chocolate Postres. Sokeriton taloussuklaa -> Tuotenro 12

torras_para_fundir_1P.jpg

Sokeritonta taloussuklaata josta et ole osannut uneksiakaan! Voit nyt käyttää sokeritonta suklaata siis myös leivontaan ja jälkiruokien valmistukseen (tai nauttia muuten vain keittiössä...)! Järeä 200 gramman levy jossa vain suklaarivit, ei pikkupaloja lainkaan. Jos käytät kaikken kerralla niin tee melko iso kakku! Gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Torras Negro Almendras. Sokeriton keskitumma suklaa kokonaisilla paahdetuilla manteleilla -> Tuotenro 17

torras_negro_almendras_1P.jpgTämän maahantuonti ja myynti voi loppua. Syy: loppuu varastosta koko ajan kun on NIIN TAJUTTOMAN HYVÄÄ. Paahteiset kokonaiset mantelit (koko levy ui niissä) ja tumman suklaan viettelevä pehmeä maku. Gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Otetaan siis suosiolla pois valikoimasta... vai?

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


 Ylös

Tummat suklaat  |  Keskitummat suklaat  |  Vaaleat suklaat

Valkoiset suklaat  |  Suklaalla kuorrutetut tuotteet  |  Pehmeät karkit 

Sokerittomat VAALEAT SUKLAAT

Stella Lait – maitosuklaa, ei lisättyä sokeria -> Tuotenro 13

stella_lait_1P.jpgMaitosuklaan ystävän paras kaveri! Pehmeän makuista vaaleaa maitosuklaata au naturel ilman lisättyä sokeria. Taita rivi ja aloita maitosuklaamatka Sveitsiin. Siellä kun osataan tehdä suklaaherkkuja huolella, perinteitä kunnioittaen ja myös ilman lisättyä sokeria. Ihana sininen vaihtoehto!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 

Stella Gianduja – nougatsuklaa, ei lisättyä sokeria -> Tuotenro 14

stella_gianduja_1P.jpg

Gianduja on korkean pähkinäpitoisuuden erikoisherkku. Hasselpähkinät jauhetaan hienoksi, sekoitetaan korkealaatuiseen Sveitsiläiseen perinnesuklaaseen ja lopputuloksena saadaan pehmeää nougatsuklaata ilman lisättyä sokeria. Ei voi olla totta – mutta kun on!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Stella Lait Noisettes – maitosuklaa kokonaisilla hasselpähkinöillä, ei lisättyä sokeria -> Tuotenro 15

stella_lait_noisettes_1P.jpg

Maitosuklaa-hasselpähkinät -yhdistelmää ei voita mikään. Ajattele mikä määrä kokonaisia hasselpähkinöitä tähän Sveitsiläiseen maitosuklaaseen on upotettu (25%!). Tietysti ilman lisättyä sokeria! Sulattele vaikka pala kerrallaan suussa ja rouhaise pähkinät vasta lopuksi?

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Stella Lait Raisins Et Noisettes – maitosuklaa rusinoilla ja hasselpähkinärouheella -> Tuotenro 16

stella_lait_raisins_noisettes_1P.jpg

Jotkut sanovat että maitosuklaa-pähkinärouhe -yhdistelmää ei voita mikään. Toiset lisäävät siihen, että ei niin, paitsi maitosuklaa-RUSINA-pähkinärouhe -yhdistelmä. Ja onhan tuo ihan törkeän hyvää. Maista rusinoilla tai ilman – kumpi on parempi?

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 

 


 Torras Con Leche – maitosuklaa, ei lisättyä sokeria -> Tuotenro 18

torras_leche_3x30_1P.jpg

Yksi iso suklaalevy kolmessa osassa tai kolme pientä suklaalevyä, miten vain haluat. Erittäin hyvää espanjalaista maitosuklaata kolmen pienlevyn myyntierissä. 30 gramman pikkulevy on kiva ottaa mukaan takintaskuun tai laukkuun. Gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

 


 Ylös

Tummat suklaat  |  Keskitummat suklaat  |  Vaaleat suklaat

Valkoiset suklaat  |  Suklaalla kuorrutetut tuotteet  |  Pehmeät karkit 

Sokerittomat VALKOISET SUKLAAT

Stella Blanc. Sokeriton valkosuklaa -> Tuotenro 19

stella_blanc_1P.jpg

Kaikille teille tiedoksi jotka ette uskoneet tätä mahdolliseksi: kyllä, sokeriton.fi -palvelun valikolimissa on tietysti myös sokeritonta valkoista suklaata. Huippulaatua suoraan Sveitsistä tottakai!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 

 


Stella Blanc Amandes. Sokeriton valkosuklaa mantelirouheella -> Tuotenro 20

stella_blanc_amandes_1P.jpgKaiken kuukkuraksi vielä tämä. Mahtavaa valkoista suklaata MANTELIROUHEELLA ja ilman lisättyä sokeria – Ou Nou! Mahtava makuyhdistelmä jollaisesta olet valkosuklaan ystävänä unelmoinut. Unelmista totta, tässä se on!

 

 


Torras Blanco – valkoinen suklaa, ei lisättyä sokeria -> Tuotenro 21
torras_3x30_white_1P.jpg

Yksi iso suklaalevy kolmessa osassa tai kolme pientä suklaalevyä, miten vain haluat. Erittäin hyvää valkoista espanjalaista suklaata kolmen pienlevyn myyntierissä. 30 gramman pikkulevy on kiva ottaa mukaan takintaskuun tai laukkuun. Gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


 Ylös

Tummat suklaat  |  Keskitummat suklaat  |  Vaaleat suklaat

Valkoiset suklaat  |  Suklaalla kuorrutetut tuotteet  |  Pehmeät karkit 

Sokerittomat SUKLAALLA KUORRUTETUT

Sokerittomalla suklaalla kuorrutetut mantelit -> Tuotenro 50

suklaamantelit.pngKaikkialta löytyy kyllä suklaamanteleita mutta missä ovat viipyneet yhtä hyvät mutta täysin sokerittomat versiot? No tässä ne nyt ovat! Kyseessä on siis tuttu suupalan kokoinen kokonaisuus jossa keskellä on rapea manteli ja päällä runsaastikorkealaatuista aromaattista sokeritonta suklaata. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Sokerittomalla suklaalla kuorrutetut hasselpähkinät -> Tuotenro 51

suklaahasselpahkinat.pngKaikkialta löytyy kyllä suklaahasselpähkinöitä mutta missä ovat viipyneet yhtä hyvät mutta sokerittomat versiot? No tässä ne nyt ovat! Kyseessä on siis tuttu suupalan kokoinen kokonaisuus jossa keskellä on rapea hasselpähkinä ja päällä runsaasti korkealaatuista aromaattista sokeritonta suklaata. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


Torras Soya. Sokerittomalla tummalla suklaalla kuorrutettu soijakeksi, monivitaminoitu -> Tuotenro 22

torras_soja_uusi_1P.jpgTämä erittäin rapea soijakeksi on päällystetty paksulti sokerittomalla tummalla suklaalla. Proteiini- ja kuitupitoiseen annospalaan on lisätty myös monivitamiinia. Torras Soya toimii parhaiten silloin kun tarvitset hieman terveellisä extrahyvää, eli mm. tummaa suklaata. Suklaakeksi on kolesteroliton ja gluteeniton, eikä sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden 


de Bron Choc Wafer. Sokeriton maitosuklaalla kuorrutettu vohveli -> Tuotenro 23

debron_choc_wafer2_1P.jpg "Kismettyyppinen" suklaavohveli mutta ilman lisättyä sokeria. Rapsakka sokerittomalla maitosuklaalla päällystetty perinteinen kerrosvohveli jossa sisällä vielä lisää herkullista suklaatäytettä. Kokonaisuus ratkaisee: rapeus, suklaisuus ja sokerittomuus. Maista itse mitä mieltä olet!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden 


 Ylös

Tummat suklaat  |  Keskitummat suklaat  |  Vaaleat suklaat

Valkoiset suklaat  |  Suklaalla kuorrutetut tuotteet  |  Pehmeät karkit 

Sokerittomat PEHMEÄT MAKEISET

De Bron Wine-Gums. Sokeriton viinikumi -> Tuotenro 24

debron_wine_gums_1P.jpg

Kaikki tietävät miltä oikeat klassikot – viinikumit näyttävät ja maistuvat. Jos ei tiedä niin sitten sinun täytyy hankkia näitä klassikkomakeisia. Sokerittomana tietysti. Ja vain luontaisilla väreillä. Ja ilman liivatetta (gelatiiniton) ja ilman rasvaa ja ilman laktoosia. Ehkä siis parasta mitä irtokarkki -friikki saattaa toivoa. 30% vähemmän kaloreita. Hammasystävällinen. Sugarfree – That is!

 Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


De Bron Cola-Gums. Sokeriton kolanpullo -> Tuotenro 25

debron_cola_gums_1P.jpg

Cokispullot mutta erityisen pulleana ja pehmeänä versiona, silti sopivasti sitkeinä. Ilman keinotekoisia väriaineita. Ei sisällä liivatetta = gelatiiniton. 30% vähemmän kaloreita. Hammasystävällinen. Onko tämä totta – kyllä, sokeritonta totta tämä on!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


De Bron Jelly Bears. Sokeriton hedelmänalle -> Tuotenro 26

debron_jelly_bears_1P.jpgMaailman tunnetuin makeisnalle ja tietysti sokerittomana! Lisäksi ilman keinotekoisia värejä, sillä kaikki väriaineet ovat luontaisia. 30% vähemmän kaloreita. Hammasystävällinen. Tämä nalle tervehtii toista sokeritonta nallea – sokeritonta lakritsinallea!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 

 


Fribol Teddy Bears. Sokeriton ja hiilariton hedelmänalle  -> Tuotenro 100

fribol_nallekarkit_1p.jpgFribol nallekarkit eivät sisällä lainkaan hiilihydraatteja eivätkä siksi vaikuta verensokeria kohottavasti. Mm. Tanskan Diabetesliitto on antanut näille nallekarkeille harvinaisen "voidaan nauttia rajoituksetta" -statuksen. Nallet maistuvat aivan yhtä makoisilta kuin sokerista valmistetut klasikkonalletkin mutta eivät lihota eivätkä reikiinnytä hampaita!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


De Bron Cherry Gums. Sokeriton kirsikkakumi -> Tuotenro 27

debron_cherry_gums_1P.jpgKirsikan ystävän toivenami. Pehmeää kirsikkakumia reilun kokoisina marjoina. Korjaa Cherry Gums -kirsikkamakeisten myötä talteen hieman kirsikkasatoa ja nauti tarvittaessa. 30% vähemmän kaloreita. Vain luontaisia väriaineita. Hammasystävällinen.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


De Bron Pokerfruits. Sokeriton pokerikuvio -> Tuotenro 28

debron_pokerfruit_1P.jpgPitääkö pokka? Tarjoa "sokerihuurrettuja" pokerikuvioita ystävillesi ja kerro vasta jälkikäteen, että jokainen niistä oli täysin sokeriton! Yleensä kukaan ei kyllä malta olla kertomatta totuutta jo niitä tarjotessa. Kuinka kauan pokka siis pitää? 30% vähemmän kaloreita. Vain luontaisia väriaineita. Hammasystävällinen. 

 

 

De Bron Marsh Mallows. Sokeriton vaahtokarkki -> Tuotenro 35

debron_vaahtokarkit_1P.jpgSokerittomia vaahtokarkkeja – jo on aikoihin eletty! Jätskin sekaan pieninä kuutioina tai nuotiotikkuun, ...niin tai ihan au naturel. Nämä ovat lisäksi tietysti ihanan tuoreita. 30% vähemmän kaloreita eikä tee reikiä hampaisiin. Merkitty Hollannin kansanterveyslaitoksen virallisella suosituksella (sokeriton ja suolaton tuote).

ikkiesbewust100x100.jpgSuurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


 Ylös

Tummat suklaat  |  Keskitummat suklaat  |  Vaaleat suklaat

Valkoiset suklaat  |  Suklaalla kuorrutetut tuotteet  |  Pehmeät karkit 

Sokerittomat KOVAT MAKEISET

EL Caserio – tumma kova maitotoffee, ei lisättyä sokeria -> Tuotenro 29

el_caserio_1P.jpgTämän ainutlaatuisen espanjalaisen makeisen historia alkaa Tafallan pikkukaupungista 30-luvun lopulta. Maahantuomme (tietysti) versiota jossa ei ole lisättyä sokeria ja joka gluteeniton ja hammasystävällinen! Nämä karamellisoidusta, tiivistetystä maidosta käsityönä valmistettavat makeiset voittivat vuoden paras makeinen 2008 -palkinnon valtavilla Espanjan markkinoilla.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


Pictolin – kova sokeriton kermatoffee -> Tuotenro 62

sokeriton_pictolin_kermatoffee.pngPerinteisen Argentiinalaisen reseptin mukaan tehdyt herkulliset, kovat Pictolin kermatoffeet vievät makumatkalle kauas etelään. Sokeria toffeessa on pyöreät 0% mutta toffeen makua 100%!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Silky Caramel. Sokeriton kermamakeinen -> Tuotenro 30

silky_caramel_1P.jpgKlassisen makuinen kova kermamakeinen. Entisajan maku mutta nykypäivän sokerittomana toteutuksena. Hieman aitoa kermaa ja voita on käytetty valmistukseen jotta maku on saatu juuri sellaiseksi kuin sen tulee olla. Sokeriton ja hammasystävällinen. Pistä suuhun – kohta tiedät!

 

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


Silky Coffee. Sokeriton kahvinmakuinen kermamakeinen -> Tuotenro 31

silky_cafe_1P.jpgKlassikko, mutta maustettuna aidolla kahvilla. Silkystä et muuten saa reikiä kahvihampaaseen tai muihinkaan hampaisiin koska se on hammasystävällinen! Monet saavat tästä kahvin ja kovan kermamakeisen yhdistelmästä lähes kaiken mitä iltapäiväänsä tarvitsevat – niin hyvää se on!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Silky Mint. Sokeriton mintunmakuinen kermamakeinen -> Tuotenro 32

silky_mint_1P.jpg

Täyteläinen versio klassikkomakeisesta mintunmakuisena. Minttua yhdistelemällä muiden makujen kanssa saa aikaan ihania yhdistelmiä. Minttumakeisten rouhettahan käytetään myös monissa leivonnaisissa ja jäätelöissä – testaa ja kerro meille paras reseptisi! Silky on hammasystävällinen.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Silky Lemon. Sokeriton sitruunanmakuinen kermamakeinen -> Tuotenro 33

silky_lemon_1P.jpg

Sitruuna on paras – näin on monen mielestä. Mutta sitruunan täytyy maistua oikealle sitruunalle. Tämä täyteläinen versio klassikkomakeisesta sitruunan makuisena vie sinut välimeren rannalle, sitruunapuun alle nauttimaan kesästä. Voi miten hyvää... ilman vaara saada reikiä hampaisiin!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Silky Strawberry. Sokeriton mansikanmakuinen kermamakeinen -> Tuotenro 34

silky_strawberry_1P.jpgAivan, mansikka on ihanaa! Niin on myös tämä klassikkomakeinen mansikanmakuisena. Tiesitkö, että tähän sokerittomaan uutuusversioon on lisätty aitoa mansikkamehua! Ja Silkystä et sitten saa reikiä hampaisiin. Tässä mansikka maistuu mansikalle. Maista, maista mansikkaa...

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Silky Lajitelma. Sokerittomia kermamakeisia -> Tuotenro 65

sokeriton_silky_lajitelma.pngKlassisen makuinen kova kermamakeinen. Eikun täyteläinen versio klassikkomakeisesta mintunmakuisena. Tai klassikkoversio, mutta maustettuna aidolla kahvilla. Ei – kyllä sitruuna on paras – näin on monen mielestä. Mutta kun mansikka on aivan ihanaa! Tässä lajitelmassa on siis kaikkia Silky makuja – yksitäinpakattuina taskuun sopiviksi... 

 

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


 

De Bron Lollypops. Sokeriton tikkukaramelli -> Tuotenro 36

debron_lollypops_1P.jpgSokeriton tikkari? Kyllä, ja aivan yhtä hyvän makuinen kuin sokeritikkarikin. Mutta nämä eivät syö hammasta! Totta, ei yhtään reikiä hampaisiin tästä LollyPops:ista... 30% vähemmän kaloreita. Sugarfree Rules! 

 

 

  Ylös

Tummat suklaat  |  Keskitummat suklaat  |  Vaaleat suklaat

Valkoiset suklaat  |  Suklaalla kuorrutetut tuotteet  |  Pehmeät karkit 

Sokerittomat LAKRITSIT JA SALMIAKIT

De Bron Kubusjes. Sokeriton voimakas salmiakkikuutio -> Tuotenro 60

debron_kubusjes_1P.jpgSuolaista ja ihanaa salmiakkia! Siis NIIN salmiakkia, että kitarisat rytkyy. 30% vähemmän kaloreita eikä tee reikiä hampaisiin. Ei väriaineita. Tämä pieni salmiakkikuutio on pienen sokeripalan kokoinen, muuta tekemistä sokerin kanssa sillä ei sitten olekaan! Nautiskele kuutioita niin että saat pääsi pyörälle...

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


De Bron Dropkatten. Sokeriton lakukissa -> Tuotenumero 61

debron_dropkatten_1P.jpgPehmeää ja paksua lakua. Siis THE pehmeää lakua, sellaista jota voi pyöritellä sormien välissä palloksi! 30% vähemmän kaloreita eikä tee reikiä hampaisiin. Ei väriaineita. Kollikissa on reilun kokoinen, ehkä aikuisen sormen mittainen - eikä siis lainkaan mikään pikkukisu. Ja on niin hyvää - että kohta ei ole päätä, ei häntää jäljellä!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


Halva Sokeriton Lakritsi -> Tuotenumero 64

sokeriton_halva_lakritsi.pngSokeriton versio eräästä maailman parhaasta pehmeästä klassikkolakusta. Onko tämä totta - on, on! Syö pussista tahmean pehmeänä tai anna kuivahtaa sitkeän kimmoisaksi. Valmistettu kotosuomessa. Valinta on sinun - kuten sokerittomuuskin!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 

 


De Bron Liquorice Coins. Sokeriton mieto salmiakkikolikkodebron_muntendrop_1P.jpg -> Tuotenro 37

Mietoja isoja merkkareita vihdoin saatavilla Suomesta myös sokerittomana versiona! 30% vähemmän kaloreita eikä tee reikiä hampaisiin. Ei väriaineita. Näiden löytämiseksi kannatti nähdä vähän jo vaivaakin! Tuoretta mietoa salmiakkia vaikka kolikkojen aiheet ovatkin markka-ajalta – klassikkoja siis.

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


De Bron Sweet Liquorice Bears. Sokeriton lakunalle -> Tuotenro 38

debron_beertjes_1P.jpgTämä sokeriton nalle tervehtii toisia sokerittomia nalleja – hedelmänalleja! Värikkäitä hedelmänalleja ja mustakarhuja saa siis sokerittomana samasta paikasta! Tämä karhu valmistetaan ilman väriaineita eikä se sisällä liivatetta jonka lisäksi se on hammasystävällinen. 30% vähemmän kaloreita. 


 Ylös

Tummat suklaat  |  Keskitummat suklaat  |  Vaaleat suklaat

Valkoiset suklaat  |  Suklaalla kuorrutetut tuotteet  |  Pehmeät karkit 

Sokerittomat TOFFEET

De Bron Caribbean Cream Toffees. Sokeriton Karibian toffeelajitelma -> Tuotenro 39 debron_caribbean_cream_toffees_1P.jpg

Ovatko nämä puolikovia vain puolipehmeitä? Maista itse ja päätä. Samassa pussissa caramel-, kahvi- ja suklaanmakuisia toffeita. 30% vähemmän kaloreita eikä tee reikiä hampaisiin. Tämä täyteläinen toffeenautinto odottaa sinua ja huutaa: tilaa minut, tilaa minut!

 

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuvaAineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden


De Bron Mint-Toffees. Sokeriton minttutoffee -> Tuotenro 40

debron_mint_toffees_1P.jpgOvatko nämä puolikovia vain puolipehmeitä? Maista itse ja päätä. 30% vähemmän kaloreita eikä tee reikiä hampaisiin. Tässä pussissa raikkaita mintunmakuisia toffeita. Tämä täyteläinen toffeenautinto odottaa sinua ja huutaa: ota minut, ota minut!

 

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


De Bron Fruit Cream Toffees. Sokeriton hedelmätoffeelajitelma -> Tuotenro 41

debron_fruit_cream_toffees_1P.jpgOvatko nämä puolikovia vain puolipehmeitä? Maista itse ja päätä. Samassa pussissa Mansikan, persikan ja vadelmanmakuisia toffeita. 30% vähemmän kaloreita eikä tee reikiä hampaisiin. Tämä täyteläinen toffeenautinto odottaa sinua ja huutaa: hanki minut, hanki minut!

Tilaa sokeritonta tästä! Suurenna kuva | Aineosat ja ravintoarvot | Ingredienser och näringsvärden

 


Tilaa sokeritonta tästä!

sugarfree_image1_1P.jpg