Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »

Sokerittomat vaaleat suklaat | tuotetiedot

HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...


takaisin kauppaan

stella_lait_EK.jpgStella Lait – maitosuklaa, ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: laktitoli*, kaakaovoi, maitopulveri kokomaidosta, kaakaomassa, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit, makeutusaine: aspartaami (sis. fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.

Kaakaopitoisuus väh. 31%. Maitopitoisuus väh. 21%. Voi sisältää jäämiä hasselpähkinästä, mantelista, pecanpähkinästä, cashewpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.

*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland.   
Lähde:
 American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002.  | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.

Stella Lait – mjölkchoklad, ej tillsatt socker
Ingredienser: naturenlig sötningsmedel laktitol*, kakaosmör, mjölkpulver av helmjölk, kakaomassa, kostfiber:inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin, aromer, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K).

Innehåller kakao minst 31%. mjölkhalt minst 21%. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1950 kj (467 kcal) 
Proteiinia / protein
 7 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 50 g
   josta sokeria / varav socker
 8 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   41 g
Rasvaa / fett   33 g
Net Carbs¹ 9 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 2,3 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

stella_gianduja_EK.jpgStella Giandula – nougatsuklaa, ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: laktitoli*, hasselpähkinä, kaakaovoi, maitojauhe kokomaidosta, kaakaomassa, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltainen aromi: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.

Kaakaopitoisuus väh. 31%. Maitopitoisuus väh. 16% (maitosuklaasta). Voi sisältää jäämiä mantelista, pecanpähkinästä, cashewpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.

*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland.   
Lähde:
 American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002.  | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.

Stella Giandula – nougatchoklad, ej tillsatt socker
Ingredienser: naturenlig sötningsmedel laktitol*, hasselnötter, kakaosmör, mjölkpulver av helmjölk, kakaomassa, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.  

Innehåller kakao minst 31%. mjölkhalt minst 16% (av mjölkchokladen). Kan innehålla spår av mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1950 kj (470 kcal) 
Proteiinia / protein
 6 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 51 g
   josta sokeria / varav socker
 6 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   43 g
Rasvaa / fett   34 g
Net Carbs** 8 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 2 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

stella_lait_noisettes_EK.jpgStella Lait Noisettes – maitosuklaata kokonaisilla hasselpähkinöillä, ei lisättyä sokeria 

Aineosat: makeutusaine: laktitoli* , hasselpähkinä (25%), kaakaovoi, maitopulveri kokomaidosta, kaakaomassa, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.

Kaakaopitoisuus väh. 31%. Maitopitoisuus väh. 21% (maitosuklaasta). Voi sisältää jäämiä mantelista, pecanpähkinästä, cashewpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuotteiden vähimmäissäilyvyysaika myyntihetkellä on n. 12 kk. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.

*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland.   
Lähde:
 American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002.  | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.

Stella Lait Noisettes – mjölkchoklad med hela hasselnötter, ej tillsatt socker
Ingredienser: naturenlig sötningsmedel laktitol*, hasselnöt (25%), kakaosmör, mjölkpulver av helmjölk, kakaomassa, kostfiber (inulin), emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer, sötningsmedel (aspartam*, asesulfam K).

Innehåller kakao minst 31%. mjölkhalt minst 21% (av mjölkchokladen). Kan innehålla spår av mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. *Innehåller en fenylalaninkälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Innehåller naturligt mjölksocker. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
2130 kj (518 kcal) 
Proteiinia / protein
 8 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 40 g
   josta sokeria / varav socker
 6 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   31 g
Rasvaa / fett   41 g
Net Carbs**  9 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  2,3 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

stella_lait_raisins_noisettes_EK.jpgStella Lait Raisins Et Noisettes – maitosuklaa rusinoilla ja hasselpähkinärouheella, ei lisättyä sokeria

Aineosat: makeutusaine laktitoli*, kaakaovoi, maitopulveri kokomaidosta, kaakaomassa, rusina (7%), hasselpähkinä (5%), ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.

Kaakaopitoisuus väh. 31%. Maitopitoisuus väh. 21% (maitosuklaasta). Voi sisältää jäämiä mantelista, pecanpähkinästä, cashewpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.

*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland.   
Lähde:
 American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002.  | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.

Stella Lait Raisins Et Noisettes – mjölkchoklad med russin och krossad hasselnöt, ej tillsatt socker
Ingredienser: naturenlig sötningsmedel laktitol, kakaosmör, mjölkpulver av helmjölk, kakaomassa, russin (7%), hasselnöt (5%), kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin, aromer, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.

Innehåller kakao minst 31%. mjölkhalt minst 21% (av mjölkchokladen). Kan innehålla spår av mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1940 kj (464 kcal) 
Proteiinia / protein
 7 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 49 g
   josta sokeria / varav socker
 12 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   36 g
Rasvaa / fett   33 g
Net Carbs** 13 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 3,3 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

torras_leche_3x30_EK.jpgTorras Chocolate Con Leche – maitosuklaa, ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaovoi, maitojauhe (16%), kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromi: vanilliini. 

Kaakaopitoisuus vähintään 32%. Voi sisältää jäämiä pähkinästä. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 30 g / kpl (myyntierä: 3 kpl = 90 g). 

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Torras Chocolate Con Leche – mjölkchoklad, ej tillsatt socker

Ingredienser: naturenlig sötningsmedel maltitol*, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin och arom: vanillin. 

Innehåller kakao minst 32%. Kan innehålla spår av nötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 30 g / st (försäljningparti: 3 st = 90g).

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1977 kj (468 kcal) 
Proteiinia / protein
 6 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 54 g
   josta sokeria / varav socker
 6 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   49 g
Rasvaa / fett   34 g
Net Carbs**  5 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  1,3 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).

takaisin kauppaan

torras_cereals.png Torras Cereales. Maitosuklaata ja maissihiutaleita. Ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaovoi, maitojauhe, maissihiutale, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilliiniaromi.

Kaakaopitoisuus vähintään 29%. Voi sisältää jäämiä pähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 75 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.


Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1870 kj (440 kcal) 
Proteiinia / protein
 5,5 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 57 g
   josta sokeria / varav socker
 6 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   44 g
Rasvaa / fett   29 g
Net Carbs**  13 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  3,2 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan

sugarfree_image1_1P.jpg