Sokerittomat vaaleat suklaat | tuotetiedot
HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...
takaisin kauppaan
Stella Lait – maitosuklaa, ei lisättyä sokeria Aineosat: makeutusaine: laktitoli*, kaakaovoi, maitopulveri kokomaidosta, kaakaomassa, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit, makeutusaine: aspartaami (sis. fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.
Kaakaopitoisuus väh. 31%. Maitopitoisuus väh. 21%. Voi sisältää jäämiä hasselpähkinästä, mantelista, pecanpähkinästä, cashewpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Lait – mjölkchoklad, ej tillsatt socker Ingredienser: naturenlig sötningsmedel laktitol*, kakaosmör, mjölkpulver av helmjölk, kakaomassa, kostfiber:inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin, aromer, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K).
Innehåller kakao minst 31%. mjölkhalt minst 21%. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1950 kj (467 kcal) |
Proteiinia / protein
|
7 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
50 g
|
josta sokeria / varav socker
|
8 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
41 g
|
Rasvaa / fett |
33 g
|
Net Carbs¹ |
9 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
2,3 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Giandula – nougatsuklaa, ei lisättyä sokeria Aineosat: makeutusaine: laktitoli*, hasselpähkinä, kaakaovoi, maitojauhe kokomaidosta, kaakaomassa, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltainen aromi: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.
Kaakaopitoisuus väh. 31%. Maitopitoisuus väh. 16% (maitosuklaasta). Voi sisältää jäämiä mantelista, pecanpähkinästä, cashewpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Giandula – nougatchoklad, ej tillsatt socker Ingredienser: naturenlig sötningsmedel laktitol*, hasselnötter, kakaosmör, mjölkpulver av helmjölk, kakaomassa, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.
Innehåller kakao minst 31%. mjölkhalt minst 16% (av mjölkchokladen). Kan innehålla spår av mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1950 kj (470 kcal) |
Proteiinia / protein
|
6 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
51 g
|
josta sokeria / varav socker
|
6 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
43 g
|
Rasvaa / fett |
34 g
|
Net Carbs** |
8 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
2 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Lait Noisettes – maitosuklaata kokonaisilla hasselpähkinöillä, ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: laktitoli* , hasselpähkinä (25%), kaakaovoi, maitopulveri kokomaidosta, kaakaomassa, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.
Kaakaopitoisuus väh. 31%. Maitopitoisuus väh. 21% (maitosuklaasta). Voi sisältää jäämiä mantelista, pecanpähkinästä, cashewpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuotteiden vähimmäissäilyvyysaika myyntihetkellä on n. 12 kk. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Lait Noisettes – mjölkchoklad med hela hasselnötter, ej tillsatt socker Ingredienser: naturenlig sötningsmedel laktitol*, hasselnöt (25%), kakaosmör, mjölkpulver av helmjölk, kakaomassa, kostfiber (inulin), emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer, sötningsmedel (aspartam*, asesulfam K).
Innehåller kakao minst 31%. mjölkhalt minst 21% (av mjölkchokladen). Kan innehålla spår av mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. *Innehåller en fenylalaninkälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Innehåller naturligt mjölksocker. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2130 kj (518 kcal) |
Proteiinia / protein
|
8 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
40 g
|
josta sokeria / varav socker
|
6 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
31 g
|
Rasvaa / fett |
41 g
|
Net Carbs** |
9 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
2,3 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Lait Raisins Et Noisettes – maitosuklaa rusinoilla ja hasselpähkinärouheella, ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine laktitoli*, kaakaovoi, maitopulveri kokomaidosta, kaakaomassa, rusina (7%), hasselpähkinä (5%), ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.
Kaakaopitoisuus väh. 31%. Maitopitoisuus väh. 21% (maitosuklaasta). Voi sisältää jäämiä mantelista, pecanpähkinästä, cashewpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Lait Raisins Et Noisettes – mjölkchoklad med russin och krossad hasselnöt, ej tillsatt socker Ingredienser: naturenlig sötningsmedel laktitol, kakaosmör, mjölkpulver av helmjölk, kakaomassa, russin (7%), hasselnöt (5%), kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin, aromer, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.
Innehåller kakao minst 31%. mjölkhalt minst 21% (av mjölkchokladen). Kan innehålla spår av mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1940 kj (464 kcal) |
Proteiinia / protein
|
7 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
49 g
|
josta sokeria / varav socker
|
12 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
36 g
|
Rasvaa / fett |
33 g
|
Net Carbs** |
13 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
3,3 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Torras Chocolate Con Leche – maitosuklaa, ei lisättyä sokeria Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaovoi, maitojauhe (16%), kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromi: vanilliini.
Kaakaopitoisuus vähintään 32%. Voi sisältää jäämiä pähkinästä. Sisältää luontaisesti maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 30 g / kpl (myyntierä: 3 kpl = 90 g).
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Torras Chocolate Con Leche – mjölkchoklad, ej tillsatt socker
Ingredienser: naturenlig sötningsmedel maltitol*, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin och arom: vanillin.
Innehåller kakao minst 32%. Kan innehålla spår av nötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 30 g / st (försäljningparti: 3 st = 90g).
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1977 kj (468 kcal) |
Proteiinia / protein
|
6 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
54 g
|
josta sokeria / varav socker
|
6 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
49 g
|
Rasvaa / fett |
34 g
|
Net Carbs** |
5 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1,3 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Torras Cereales. Maitosuklaata ja maissihiutaleita. Ei lisättyä sokeria Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaovoi, maitojauhe, maissihiutale, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilliiniaromi.
Kaakaopitoisuus vähintään 29%. Voi sisältää jäämiä pähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 75 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1870 kj (440 kcal) |
Proteiinia / protein
|
5,5 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
57 g
|
josta sokeria / varav socker
|
6 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
44 g
|
Rasvaa / fett |
29 g
|
Net Carbs** |
13 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
3,2 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
|