Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »

Sokerittomat keskitummat suklaat | tuotetiedot

HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...

 

takaisin kauppaan

torras_maiz_ek.pngTorras Maiz tostado. Suklaata ja paahdettuja maissinjyviä
Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, kaakaovoi, paahdettu maissi, ravintokuitu: inuliini, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilliiniaromi.

Gluteeniton. Kaakaopitoisuus vähintään 49%. Voi sisältää jäämiä pähkinästä ja maitojauheesta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 75 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g  
Energiaa / energi 1932 kj (450 kcal) 
Proteiinia / protein  6 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater  48 g
   josta sokeria / varav socker  < 0,5 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   43 g
Rasvaa / fett   32 g
Net Carbs** 5 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 1,2 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

Stella Crémant suklaa, ei lisättyä sokeria

stella_cremant_EK.jpg

Aineosat: kaakaomassa, makeutusaine laktitoli*, ravintokuitu: inuliini, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltainen aromi: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.

Kaakaopitoisuus väh. 53%. Voi sisältää jäämiä maidosta, haselpähkinästä, mantelista, pecanpähkinästä, cashwpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää luontaisesti sokeria (1%). Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.

*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala. Arvot vaihtelevat 0-7 välillä. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälrsokeria.

Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland.   
Lähde:
 American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002.  | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
 

Stella Crémant choklad, ej tillsatt socker
Ingredienser: kakaomassa, naturenlig sötningsmedel laktitol*, kostfiber: inulin, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.  

Innehåller kakao minst 31%. Kan innehålla spår av mjölk, hasselnötter, mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Innehåller naturligt socker (1%). Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.  

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g  
Energiaa / energi 1740 kj (418 kcal) 
Proteiinia / protein  4,5 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater  37 g
   josta sokeria / varav socker  1 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   33 g
Rasvaa / fett   32 g
Net Carbs** 4 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 1 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

stella_cremant_cafeEK.jpgStella Crémant Café suklaa, ei lisättyä sokeria,  kahvinmakuinen

Aineosat: kaakaomassa, makeutusaine laktitoli*, ravintokuitu: inuliini, kaakaovoi, kahviuute (2%), emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltainen aromi: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K).

Kaakaopitoisuus väh. 53% (suklaan osuudesta). Voi sisältää jäämiä maidosta, haselpähkinästä, mantelista, cashwpähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaisesti sokeria (1%). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.

*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala. Arvot vaihtelevat 0-7 välillä. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälrsokeria.

Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland.   
Lähde:
 American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002.  | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
 

Stella Noir Crémant Café choklad, ej tillsatt socker, med kaffesmak
Ingredienser: kakaomassa, sötningsmedel naturenlig maltitol*, kostfiber: inulin, kakaosmör, kaffe ekstrakt (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.  

Innehåller kakao minst 53%. Kan innehålla spår av mjölk, hasselnötter, mandel, cashewnötter och jordnötter. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Innehåller naturligt socker (1%). Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g  
Energiaa / energi 1740 kj (418 kcal) 
Proteiinia / protein  5 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater  38 g
   josta sokeria / varav socker  1 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   32 g
Rasvaa / fett   32 g
Net Carbs** 4 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 1 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

torras_fondant_3x30_EK.jpgTorras Chocolate Fondant. Sokeriton tumma suklaa
Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaovoi, kaakaojauhe, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromit: vanilliini.

Kaakaopitoisuus vähintään 50%. Voi sisältää jäämiä maidosta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 30 g / kpl (myyntierä: 3 kpl = 90 g).

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Torras Chocolate Fondant. Sockerfri mörk choklad -> Produktnr 10
Ingredienser: sötningsmedel: naturenlig maltitol*, kakaosmör, kakaopulver, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin och aromer: vanillin. 

Innehåller kakao minst 50%. Kan innehålla spår av mjölk. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 30 g / st (försäljningparti: 3 st = 90g).

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g  
Energiaa / energi 1877 kj (454 kcal) 
Proteiinia / protein  6 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater  49 g
   josta sokeria / varav socker  <0,5 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   34 g
Rasvaa / fett   21 g
Net Carbs** 15 g
Net Carbs per annos  / per portion (30 g) 4,5 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).

takaisin kauppaan

torras_negro_almendras_EK.jpgTorras Negro Almendras. Sokeriton suklaa kokonaisilla paahdetuilla manteleilla

Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, manteli (15%), kaakaovoi, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini. Tuote on gluteeniton.

Kaakaopitoisuus vähintään 40%. Voi sisältää jäämiä maidosta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuotteiden vähimmäissäilyvyysaika myyntihetkellä on n. 12 kk. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 150 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Torras Negro Almendras. Sockerfri choklad med hel rostad mandel

Ingredienser: sötningsmedel: naturenlig maltitol*, kakaomassa, mandel (15%), kakaosmör, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin, arom: vanillin. Produkten är glutenfri.

Innehåller kakao minst 40%. Kan innehålla spår av mjölk. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 150 g. 

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g  
Energiaa / energi 2017 kj (487 kcal) 
Proteiinia / protein  9 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater  43 g
   josta sokeria / varav socker  <0,5 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   38 g
Rasvaa / fett   18 g
Net Carbs** 5 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 1,3 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan

torras_para_fundir_EK.jpgTorras Chocolate Postres. Sokeriton talous- ja leivontasuklaa
Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, kaakaovoi, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromi: vanilliini. Tuote on gluteeniton.

Kaakaopitoisuus vähintään 52%. Voi sisältää jäämiä kuivahedelmistä ja maitopulverista. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 200 g. 

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Torras Chocolate Postres. Sockerfri choklad för bakverk
Ingredienser: sötningsmedel naturenlig maltitol*, kakaomassa, kakaosmör, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin och arom: vanillin. Produkten är glutenfri.

Innehåller kakao minst 52%. Kan innehålla spår av torkade frukter och mjölkpulver. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 200 g. 

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g  
Energiaa / energi 1977 kj (454 kcal) 
Proteiinia / protein  6 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater  49 g
   josta sokeria / varav socker  <0,5 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   48 g
Rasvaa / fett   34 g
Net Carbs** 1 g
Net Carbs per annos  / per portion (30 g) 0,3 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).

takaisin kauppaan

 

sugarfree_image1_1P.jpg