Sokerittomat keskitummat suklaat | tuotetiedot
HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...
takaisin kauppaan
Torras Maiz tostado. Suklaata ja paahdettuja maissinjyviä Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, kaakaovoi, paahdettu maissi, ravintokuitu: inuliini, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilliiniaromi.
Gluteeniton. Kaakaopitoisuus vähintään 49%. Voi sisältää jäämiä pähkinästä ja maitojauheesta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 75 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g |
|
Energiaa / energi |
1932 kj (450 kcal) |
Proteiinia / protein |
6 g |
Hiilihydraatteja / kolhydrater |
48 g |
josta sokeria / varav socker |
< 0,5 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
43 g |
Rasvaa / fett |
32 g |
Net Carbs** |
5 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1,2 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Crémant suklaa, ei lisättyä sokeria
Aineosat: kaakaomassa, makeutusaine laktitoli*, ravintokuitu: inuliini, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltainen aromi: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.
Kaakaopitoisuus väh. 53%. Voi sisältää jäämiä maidosta, haselpähkinästä, mantelista, pecanpähkinästä, cashwpähkinästä, pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää luontaisesti sokeria (1%). Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala. Arvot vaihtelevat 0-7 välillä. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälrsokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Crémant choklad, ej tillsatt socker Ingredienser: kakaomassa, naturenlig sötningsmedel laktitol*, kostfiber: inulin, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.
Innehåller kakao minst 31%. Kan innehålla spår av mjölk, hasselnötter, mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Innehåller naturligt socker (1%). Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g |
|
Energiaa / energi |
1740 kj (418 kcal) |
Proteiinia / protein |
4,5 g |
Hiilihydraatteja / kolhydrater |
37 g |
josta sokeria / varav socker |
1 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
33 g |
Rasvaa / fett |
32 g |
Net Carbs** |
4 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Crémant Café suklaa, ei lisättyä sokeria, kahvinmakuinen
Aineosat: kaakaomassa, makeutusaine laktitoli*, ravintokuitu: inuliini, kaakaovoi, kahviuute (2%), emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltainen aromi: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K).
Kaakaopitoisuus väh. 53% (suklaan osuudesta). Voi sisältää jäämiä maidosta, haselpähkinästä, mantelista, cashwpähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaisesti sokeria (1%). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala. Arvot vaihtelevat 0-7 välillä. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälrsokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Noir Crémant Café choklad, ej tillsatt socker, med kaffesmak Ingredienser: kakaomassa, sötningsmedel naturenlig maltitol*, kostfiber: inulin, kakaosmör, kaffe ekstrakt (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin, sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.
Innehåller kakao minst 53%. Kan innehålla spår av mjölk, hasselnötter, mandel, cashewnötter och jordnötter. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Innehåller naturligt socker (1%). Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g |
|
Energiaa / energi |
1740 kj (418 kcal) |
Proteiinia / protein |
5 g |
Hiilihydraatteja / kolhydrater |
38 g |
josta sokeria / varav socker |
1 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
32 g |
Rasvaa / fett |
32 g |
Net Carbs** |
4 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Torras Chocolate Fondant. Sokeriton tumma suklaa Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaovoi, kaakaojauhe, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromit: vanilliini.
Kaakaopitoisuus vähintään 50%. Voi sisältää jäämiä maidosta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 30 g / kpl (myyntierä: 3 kpl = 90 g).
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Torras Chocolate Fondant. Sockerfri mörk choklad -> Produktnr 10 Ingredienser: sötningsmedel: naturenlig maltitol*, kakaosmör, kakaopulver, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin och aromer: vanillin.
Innehåller kakao minst 50%. Kan innehålla spår av mjölk. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 30 g / st (försäljningparti: 3 st = 90g).
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g |
|
Energiaa / energi |
1877 kj (454 kcal) |
Proteiinia / protein |
6 g |
Hiilihydraatteja / kolhydrater |
49 g |
josta sokeria / varav socker |
<0,5 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
34 g |
Rasvaa / fett |
21 g |
Net Carbs** |
15 g |
Net Carbs per annos / per portion (30 g) |
4,5 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Torras Negro Almendras. Sokeriton suklaa kokonaisilla paahdetuilla manteleilla
Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, manteli (15%), kaakaovoi, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini. Tuote on gluteeniton.
Kaakaopitoisuus vähintään 40%. Voi sisältää jäämiä maidosta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuotteiden vähimmäissäilyvyysaika myyntihetkellä on n. 12 kk. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 150 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Torras Negro Almendras. Sockerfri choklad med hel rostad mandel
Ingredienser: sötningsmedel: naturenlig maltitol*, kakaomassa, mandel (15%), kakaosmör, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin, arom: vanillin. Produkten är glutenfri.
Innehåller kakao minst 40%. Kan innehålla spår av mjölk. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 150 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g |
|
Energiaa / energi |
2017 kj (487 kcal) |
Proteiinia / protein |
9 g |
Hiilihydraatteja / kolhydrater |
43 g |
josta sokeria / varav socker |
<0,5 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
38 g |
Rasvaa / fett |
18 g |
Net Carbs** |
5 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1,3 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007). takaisin kauppaan
Torras Chocolate Postres. Sokeriton talous- ja leivontasuklaa Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, kaakaovoi, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromi: vanilliini. Tuote on gluteeniton.
Kaakaopitoisuus vähintään 52%. Voi sisältää jäämiä kuivahedelmistä ja maitopulverista. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 200 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Torras Chocolate Postres. Sockerfri choklad för bakverk Ingredienser: sötningsmedel naturenlig maltitol*, kakaomassa, kakaosmör, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin och arom: vanillin. Produkten är glutenfri.
Innehåller kakao minst 52%. Kan innehålla spår av torkade frukter och mjölkpulver. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 200 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g |
|
Energiaa / energi |
1977 kj (454 kcal) |
Proteiinia / protein |
6 g |
Hiilihydraatteja / kolhydrater |
49 g |
josta sokeria / varav socker |
<0,5 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
48 g |
Rasvaa / fett |
34 g |
Net Carbs** |
1 g |
Net Carbs per annos / per portion (30 g) |
0,3 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
|