valkoiset suklaat | tuotetiedot
HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...
takaisin kauppaan
Torras Blanco con Fresas. Valkoinen suklaa mansikalla. Ei lisättyä sokeria Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, maitojauhe, ravintokuitu: inuliini, pakastekuivattua mansikkaa (2%), emulgointiaine: soijalesitiini, vanilliini- ja mansikka-aromi.
Gluteeniton. Voi sisältää jäämiä pähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 75 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1920 kj (463 kcal) |
Proteiinia / protein
|
6 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
59 g
|
josta sokeria / varav socker
|
10 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
49 g
|
Rasvaa / fett |
31 g
|
Net Carbs** |
10 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
2,5 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Blanc – valkosuklaa, ei lisättyä sokeria Aineosat: makeutusaine: laktitoli*, kaakaovoi, maitoherajauhe, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltaiset aromit: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.
Kaakaopitoisuus vähintään 27%. Maitopitoisuus vähintään 24%. Voi sisältää jäämiä hasselpähkinästä, mantelista, pecanpähkinöistä, cashewpähkinästä ja pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaista maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Blanc – vit choklad, ej tillsatt socker
Ingredienser: sötningsmedel: naturenlig laktitol, kakaosmör, vasslepulver, skummjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin , sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.
Innehåller kakao minst 27%. Mjölkhalt minst 24%. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2012 kj (481 kcal) |
Proteiinia / protein
|
7 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
56 g
|
josta sokeria / varav socker
|
10 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
46 g
|
Rasvaa / fett |
33 g
|
Net Carbs** |
10 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
2,5 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Stella Blanc Amandes – valkosuklaa mantelirouheella, ei lisättyä sokeria Aineosat: makeutusaine: laktitoli*, kaakaovoi, maitoherajauhe, manteli (10%), rasvaton maitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltaiset aromit: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.
Kaakaopitoisuus väh. 27%. Maitopitoisuus väh. 24% (valkosuklaasta). Voi sisältää jäämiä hasselpähkinästä, pecanpähkinöistä, cashewpähkinästä ja pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaista sokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.
*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland. Lähde: American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002. | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.
Stella Blanc – vit choklad med krossad mandel, ej tillsatt socker Ingredienser: sötningsmedel: naturenlig laktitol*, kakaosmör, vasslepulver, mandel (10%), skummjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin , sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.
Innehåller kakao minst 27%. Mjölkhalt minst 24%. Kan innehålla spår av hasselnötter, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2050 kj (494 kcal) |
Proteiinia / protein
|
8 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
51 g
|
josta sokeria / varav socker
|
10 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
41 g
|
Rasvaa / fett |
36 g
|
Net Carbs** |
10 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
2,5 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Torras Chocolate Blanco – valkoinen suklaa, ei lisättyä sokeria Aineosat: makeutusaine: makeutusaine: maltitoli*, kaakaovoi, maitojauhe, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromi: vanilliini.
Voi sisältää jäämiä pähkinästä. Sisältää luontaista maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 30 g / kpl (myyntierä: 3 kpl = 90 g).
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Torras Chocolate Blanco – vit choklad, ej tillsatt socker Ingredienser: sötningsmedel naturenlig maltitol*, kakaosmör, mjölkpulver, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin och arom: vanillin.
Kan innehålla spår av nötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 30 g / st (försäljningparti: 3 st = 90g).
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1943 kj (469 kcal) |
Proteiinia / protein
|
6 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
59 g
|
josta sokeria / varav socker
|
9 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
50 g
|
Rasvaa / fett |
32 g
|
Net Carbs** |
9 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
2,3 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
|