Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »

valkoiset suklaat | tuotetiedot

HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...

 

takaisin kauppaan

torras_fresas_ek.pngTorras Blanco con Fresas. Valkoinen suklaa mansikalla. Ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, maitojauhe, ravintokuitu: inuliini, pakastekuivattua mansikkaa (2%), emulgointiaine: soijalesitiini, vanilliini- ja mansikka-aromi.

Gluteeniton. Voi sisältää jäämiä pähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 75 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1920 kj (463 kcal) 
Proteiinia / protein
 6 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 59 g
   josta sokeria / varav socker
 10 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   49 g
Rasvaa / fett   31 g
Net Carbs** 10 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 2,5 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

stella_blanc_EK.jpgStella Blanc – valkosuklaa, ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: laktitoli*, kaakaovoi, maitoherajauhe, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltaiset aromit: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.

Kaakaopitoisuus vähintään 27%. Maitopitoisuus vähintään 24%. Voi sisältää jäämiä hasselpähkinästä, mantelista, pecanpähkinöistä, cashewpähkinästä ja pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaista maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.

*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland.   
Lähde:
 American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002.  | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.  

Stella Blanc – vit choklad, ej tillsatt socker

Ingredienser: sötningsmedel: naturenlig laktitol, kakaosmör, vasslepulver, skummjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin , sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.

Innehåller kakao minst 27%. Mjölkhalt minst 24%. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
2012 kj (481 kcal) 
Proteiinia / protein
 7 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 56 g
   josta sokeria / varav socker
 10 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   46 g
Rasvaa / fett   33 g
Net Carbs** 10 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 2,5 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

stella_blanc_amandes_EK.jpgStella Blanc Amandes – valkosuklaa mantelirouheella, ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: laktitoli*, kaakaovoi, maitoherajauhe, manteli (10%), rasvaton maitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, luontaisen kaltaiset aromit: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sisältää fenyylialaniinin lähteen), asesulfaami K.

Kaakaopitoisuus väh. 27%. Maitopitoisuus väh. 24% (valkosuklaasta). Voi sisältää jäämiä hasselpähkinästä, pecanpähkinöistä, cashewpähkinästä ja pistaasipähkinästä ja maapähkinästä. Sisältää luontaista sokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Sveitsissä. Paino 100 g.

*Laktitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan maitoherasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan erittäin matala, alle 10. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: American Journal of Clinical Nutrition 1997 Apr;65(4):947-50 | Metabolic response to lactitol and xylitol in healthy men. | Natah SS, Hussien KR, Tuominen JA, Koivisto VA. | Helsinki University Central Hospital, Department of Medicine, Finland.   
Lähde:
 American Journal of Clinical Nutrition | Vol. 76, No. 1, 5-56, 2002. | International table of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) values: 2002.  | Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt and Janette C Brand-Miller.  

Stella Blanc – vit choklad med krossad mandel, ej tillsatt socker
Ingredienser: sötningsmedel: naturenlig laktitol*, kakaosmör, vasslepulver, mandel (10%), skummjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturidentiska aromer: vanillin , sötningsmedel: aspartam (innehåller en fenylalaninkälla), asesulfam K.

Innehåller kakao minst 27%. Mjölkhalt minst 24%. Kan innehålla spår av hasselnötter, pecannötter, cashewnötter, pistaschnötter och jordnötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Schweiz. Vikt 100 g.  

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
2050 kj (494 kcal) 
Proteiinia / protein
 8 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 51 g
   josta sokeria / varav socker
 10 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   41 g
Rasvaa / fett   36 g
Net Carbs** 10 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g) 2,5 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).

takaisin kauppaan

torras_3x30_white_EK.jpgTorras Chocolate Blanco – valkoinen suklaa, ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: makeutusaine: maltitoli*, kaakaovoi, maitojauhe, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromi: vanilliini.

Voi sisältää jäämiä pähkinästä. Sisältää luontaista maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 30 g / kpl (myyntierä: 3 kpl = 90 g). 

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Torras Chocolate Blanco – vit choklad, ej tillsatt socker
Ingredienser: sötningsmedel naturenlig maltitol*, kakaosmör, mjölkpulver, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin och arom: vanillin.

Kan innehålla spår av nötter. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 30 g / st (försäljningparti: 3 st = 90g).

 
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1943 kj (469 kcal) 
Proteiinia / protein
 6 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 59 g
   josta sokeria / varav socker
 9 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   50 g
Rasvaa / fett   32 g
Net Carbs**  9 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  2,3 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

 

sugarfree_image1_1P.jpg