Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »

Sokerittomat kovat makeiset | tuotetiedot

HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...

Chupa Chups – sokeriton mansikan ja kerman makuinen tikkari

chupa-chups_logo150px.pngAineosat: makeutusaine (isomalti, maltitolisiirappi) voi, kerma (5%), mansikkamehu (1%), maitohappo, suola, väriaine (E171, E120), happamuudensäätöaine: natriumlaktaatti, aromit, emulgointiaine: soijalesitiini, makeutusaine: asesulfam K

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä

Chupa Chups – klubba med jordgubbssmak

Ingredienser: sötningsmedel (isomalt, maltitolsirap) smör, grädde (5%), jordgubbssaft (1%), mjölksyra, salt, färg (E171, E120), surhetsreglerande ämne: natriumlactat, aromer, emulgeringsämne: sojalecithin, sötningsmedel: asesulfam K

Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 10 g.

 
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
 270 kcal
Proteiinia / protein
 0 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 92,5 g
   josta sokeria / varav socker
 0 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   92,5 g
Rasvaa / fett   5,4 g
Net Carbs**  0 g
Net Carbs per annos  / per portion (10 g)  0 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan

sugarfree_image1_1P.jpg

 takaisin kauppaan

 Silky Caramel. Sokeriton kermamakeinen

silky_caramel_EK.jpgAineosat: makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine: asesulfami K, kerma, voi, herajauhe, suola, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit.

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Silky Caramel. Sockerfria gräddkarameller

Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol*. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, smör, vasslepulver, salt, emulgeringsmedel: sojalecitin, aromer.

Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g.  

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1155 kj (276 kcal) 
Proteiinia / protein
 0,6 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 91,5 g
   josta sokeria / varav socker
 0,19 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   91,3 g
Rasvaa / fett   6 g
Net Carbs**  0,2 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  0 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

silky_cafe_EK.jpgSilky Coffee. Sokeriton kahvinmakuinen kermamakeinen

Aineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine asesulfami K, kerma, kasviöljy, suola, emulgointiaine: soijalesitiini, kahvi, kahviuute, aromit, väri (150E).

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuotteiden vähimmäissäilyvyysaika myyntihetkellä on n. 12 kk. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Silky Coffee. Sockerfria gräddkarameller med kaffesmak

Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol*. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, växtolja, salt, emulgeringsmedel: sojalecitin, kaffe, kaffe-extrakt, aromer, färg (E150).

Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g. 

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1247 kj (290 kcal) 
Proteiinia / protein
 0,15 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 89 g
   josta sokeria / varav socker
 0,19 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   88,84 g
Rasvaa / fett   9,12 g
Net Carbs**  0,2 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  0 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

silky_mint_EK.jpgSilky Mint. Sokeriton mintunmakuinen kermamakeinen

Aineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine: asesulfami K, kerma, kasviöljy, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, aromit, väri (E171, E141).

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Silky Mint. Sockerfria gräddkarameller med mintsmak

Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol*. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, växtolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, aromer, färg (E171, E141).

Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g. 

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1247 kj (290 kcal) 
Proteiinia / protein
 0,15 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 89 g
   josta sokeria / varav socker
 0,19 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   88,84 g
Rasvaa / fett   9,12 g
Net Carbs**  0,2 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  0 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).

takaisin kauppaan

silky_lemon_EK.jpgSilky Lemon. Sokeriton sitruunanmakuinen kermamakeinen

Aineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine asesulfami K, kerma, kasviöljy, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, happamuudensäätöaine: maitohappo, hedelmämehu (1%) aromit, väri (E171, E100).

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Silky Lemon. Sockerfria gräddkarameller med citronsmak

Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, växtolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, surhetsregleranden medel: mjölksyra, fruktjuice (1%), aromer, färg (E171, E100).

Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1247 kj (290 kcal) 
Proteiinia / protein
 0,15 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 89 g
   josta sokeria / varav socker
 0,19 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   88,84 g
Rasvaa / fett   9,12 g
Net Carbs**  0,2 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  0 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

silky_strawberry_EK.jpgSilky Strawberry. Sokeriton mansikanmakuinen kermamakeinen

Aineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine asesulfami K, kerma, kasviöljy, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, happamuudensäätöaine: maitohappo, hedelmämehu (1%) aromit, väri (E171, E129).

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Silky Strawberry. Sockerfria gräddkarameller med jordgubbsmak

Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol*. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, växtolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, surhetsregleranden medel: mjölksyra, fruktjuice (1%), aromer, färg (E171, E129).

Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g. 

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1247 kj (290 kcal) 
Proteiinia / protein
 0,15 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 89 g
   josta sokeria / varav socker
 0,19 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   88,84 g
Rasvaa / fett   9,12 g
Net Carbs**  0,2 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  0 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

sokeriton_silky_lajitelma.pngSilky lajitelma useita makuja

Aineosat: ks. Silky kermamakeiset yllä.

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 100 g (vakiopussit ovat 80 g).


 

takaisin kauppaan

 

debron_lollypops_EK.jpgDe Bron Lollypops. Sokeriton tikkukaramelli

Aineosat: makeutusaine: isomalti, happamuudensäätöaine: sirtuunahappo, aromit, luontaiset värit (E101, E120), makeutusaine: sukraloosi

Ei sisällä liivatetta, rasvaton, gluteeniton, valmistettu luontaisista väriaineista, hammasystävällinen, 30% vähemmän kaloreita. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Hollannissa. Sisältää 10 tikkukaramellia.

De Bron Lollypops. Sockerfria klubbor

Ingredienser: sötningsmedel isomalt, surhetsreglerande medel: sitronsyra, smakämnen, naturenligt färgämnen (E101, E120), sötningsmedel: sukralos

Gelatinfri, fettfri, glutenfri, tillverkad av naturenliga färgämnen, tandvänlig, 30% mindre kalorier. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Holland. Innehåller 10 klubbor. 

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
950 kj (230 kcal) 
Proteiinia / protein
 0 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 100 g
   josta sokeria / varav socker
 0 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   100 g
Rasvaa / fett   0 g
Net Carbs**  0 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  0 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

EL Caserio – tumma maitotoffeekaramelli, ei lisättyä sokeria

el_caserio_EK.jpgAineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitolisiirappi, maito (22%), makeutusaine E 950 ja E 959, kahvi.

Gluteeniton. Sisältää luontaista maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 75 g.

EL Caserio – mörk mjölktoffeekaramell, ej tillsatt socker

Ingredienser: naturenligt sötningsmedel isomalt, maltitolsirap, mjölk (22%), sötningsmedel E 950 och E 959, kaffe.

Glutenfri. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 75 g.

 
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1206 kj (288 kcal) 
Proteiinia / protein
 5,93 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 81,48 g
   josta sokeria / varav socker
 3,71 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   77,77 g
Rasvaa / fett   7,91 g
Net Carbs**  3,71 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  0,9 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

Pictolin – kova sokeriton kermatoffee

sokeriton_pictolin_kermatoffee.pngAineosat: makeutusaine isomalti, kerma, voi, suola, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit, makeutusaine: asesulfaami K, väri E150c.

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 50 g.

Pictolin – hård sockerfri gräddtoffeekaramell

Ingredienser: sötningsmedel isomalt, grädde, smör, salt, emulgeringsmedel: sojalesitin, sötningsmedel asesulfam K,  färg E150c.

Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 50 g.

 
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1229 kj (294 kcal) 
Proteiinia / protein
 0 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 83,53 g
   josta sokeria / varav socker
 0 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   83,53 g
Rasvaa / fett   14,12 g
Net Carbs**  0 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  0 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).

takaisin kauppaan

sugarfree_image1_1P.jpg