Sokerittomat kovat makeiset | tuotetiedot
HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...
Chupa Chups – sokeriton mansikan ja kerman makuinen tikkari
Aineosat: makeutusaine (isomalti, maltitolisiirappi) voi, kerma (5%), mansikkamehu (1%), maitohappo, suola, väriaine (E171, E120), happamuudensäätöaine: natriumlaktaatti, aromit, emulgointiaine: soijalesitiini, makeutusaine: asesulfam K
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä
Chupa Chups – klubba med jordgubbssmak
Ingredienser: sötningsmedel (isomalt, maltitolsirap) smör, grädde (5%), jordgubbssaft (1%), mjölksyra, salt, färg (E171, E120), surhetsreglerande ämne: natriumlactat, aromer, emulgeringsämne: sojalecithin, sötningsmedel: asesulfam K
Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 10 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
270 kcal
|
Proteiinia / protein
|
0 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
92,5 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
92,5 g
|
Rasvaa / fett |
5,4 g
|
Net Carbs** |
0 g |
Net Carbs per annos / per portion (10 g) |
0 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan

takaisin kauppaan
Silky Caramel. Sokeriton kermamakeinen
Aineosat: makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine: asesulfami K, kerma, voi, herajauhe, suola, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit.
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Silky Caramel. Sockerfria gräddkarameller
Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol*. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, smör, vasslepulver, salt, emulgeringsmedel: sojalecitin, aromer.
Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1155 kj (276 kcal) |
Proteiinia / protein
|
0,6 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
91,5 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0,19 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
91,3 g
|
Rasvaa / fett |
6 g
|
Net Carbs** |
0,2 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
0 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Silky Coffee. Sokeriton kahvinmakuinen kermamakeinen
Aineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine asesulfami K, kerma, kasviöljy, suola, emulgointiaine: soijalesitiini, kahvi, kahviuute, aromit, väri (150E).
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuotteiden vähimmäissäilyvyysaika myyntihetkellä on n. 12 kk. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Silky Coffee. Sockerfria gräddkarameller med kaffesmak
Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol*. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, växtolja, salt, emulgeringsmedel: sojalecitin, kaffe, kaffe-extrakt, aromer, färg (E150).
Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1247 kj (290 kcal) |
Proteiinia / protein
|
0,15 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
89 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0,19 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
88,84 g
|
Rasvaa / fett |
9,12 g
|
Net Carbs** |
0,2 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
0 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Silky Mint. Sokeriton mintunmakuinen kermamakeinen
Aineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine: asesulfami K, kerma, kasviöljy, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, aromit, väri (E171, E141).
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Silky Mint. Sockerfria gräddkarameller med mintsmak
Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol*. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, växtolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, aromer, färg (E171, E141).
Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1247 kj (290 kcal) |
Proteiinia / protein
|
0,15 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
89 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0,19 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
88,84 g
|
Rasvaa / fett |
9,12 g
|
Net Carbs** |
0,2 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
0 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Silky Lemon. Sokeriton sitruunanmakuinen kermamakeinen
Aineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine asesulfami K, kerma, kasviöljy, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, happamuudensäätöaine: maitohappo, hedelmämehu (1%) aromit, väri (E171, E100).
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Silky Lemon. Sockerfria gräddkarameller med citronsmak
Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, växtolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, surhetsregleranden medel: mjölksyra, fruktjuice (1%), aromer, färg (E171, E100).
Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1247 kj (290 kcal) |
Proteiinia / protein
|
0,15 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
89 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0,19 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
88,84 g
|
Rasvaa / fett |
9,12 g
|
Net Carbs** |
0,2 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
0 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Silky Strawberry. Sokeriton mansikanmakuinen kermamakeinen
Aineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitoli*. Makeutusaine asesulfami K, kerma, kasviöljy, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, happamuudensäätöaine: maitohappo, hedelmämehu (1%) aromit, väri (E171, E129).
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 80 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Silky Strawberry. Sockerfria gräddkarameller med jordgubbsmak
Ingredienser: naturenligt sötningsmedel: isomaltitol, maltitol*. Sötningsmedel: asesulfam K, grädde, växtolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, surhetsregleranden medel: mjölksyra, fruktjuice (1%), aromer, färg (E171, E129).
Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Grekland. Vikt 80 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1247 kj (290 kcal) |
Proteiinia / protein
|
0,15 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
89 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0,19 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
88,84 g
|
Rasvaa / fett |
9,12 g
|
Net Carbs** |
0,2 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
0 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Silky lajitelma useita makuja
Aineosat: ks. Silky kermamakeiset yllä.
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Kreikassa. Paino 100 g (vakiopussit ovat 80 g).
takaisin kauppaan
De Bron Lollypops. Sokeriton tikkukaramelli
Aineosat: makeutusaine: isomalti, happamuudensäätöaine: sirtuunahappo, aromit, luontaiset värit (E101, E120), makeutusaine: sukraloosi
Ei sisällä liivatetta, rasvaton, gluteeniton, valmistettu luontaisista väriaineista, hammasystävällinen, 30% vähemmän kaloreita. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Hollannissa. Sisältää 10 tikkukaramellia.
De Bron Lollypops. Sockerfria klubbor
Ingredienser: sötningsmedel isomalt, surhetsreglerande medel: sitronsyra, smakämnen, naturenligt färgämnen (E101, E120), sötningsmedel: sukralos
Gelatinfri, fettfri, glutenfri, tillverkad av naturenliga färgämnen, tandvänlig, 30% mindre kalorier. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Holland. Innehåller 10 klubbor.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
950 kj (230 kcal) |
Proteiinia / protein
|
0 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
100 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
100 g
|
Rasvaa / fett |
0 g
|
Net Carbs** |
0 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
0 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
EL Caserio – tumma maitotoffeekaramelli, ei lisättyä sokeria
Aineosat: luontainen makeutusaine isomaltitoli, maltitolisiirappi, maito (22%), makeutusaine E 950 ja E 959, kahvi.
Gluteeniton. Sisältää luontaista maitosokeria. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 75 g.
EL Caserio – mörk mjölktoffeekaramell, ej tillsatt socker
Ingredienser: naturenligt sötningsmedel isomalt, maltitolsirap, mjölk (22%), sötningsmedel E 950 och E 959, kaffe.
Glutenfri. Innehåller naturligt mjölksocker. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 75 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1206 kj (288 kcal) |
Proteiinia / protein
|
5,93 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
81,48 g
|
josta sokeria / varav socker
|
3,71 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
77,77 g
|
Rasvaa / fett |
7,91 g
|
Net Carbs** |
3,71 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
0,9 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Pictolin – kova sokeriton kermatoffee
Aineosat: makeutusaine isomalti, kerma, voi, suola, emulgointiaine: soijalesitiini, aromit, makeutusaine: asesulfaami K, väri E150c.
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 50 g.
Pictolin – hård sockerfri gräddtoffeekaramell
Ingredienser: sötningsmedel isomalt, grädde, smör, salt, emulgeringsmedel: sojalesitin, sötningsmedel asesulfam K, färg E150c.
Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 50 g.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1229 kj (294 kcal) |
Proteiinia / protein
|
0 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
83,53 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
83,53 g
|
Rasvaa / fett |
14,12 g
|
Net Carbs** |
0 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
0 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
 |