Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »

Sokerittomat lakut ja salmiakit | tuotetiedot

HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...

takaisin kauppaan

sokeriton_halva_lakritsi.pngHalva sokeriton lakritsipala 

Aineosat: maltitolisiirappi, vehnäjauho, vesi, aromit (mm. lakritsiuute, anis), sakeuttamisaine: guarkumi, väri: lääkehiili, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, suola, pintakäsitelyaine: kasviöljy, mehiläisvaha.

Ei sisällä liivatetta (gelatiiniton). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Suomessa. Paino 90 g.


Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1024 kj (244 kcal) 
Proteiinia / protein
 3,1 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 80,6 g
   josta sokeria / varav socker
 0 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   60 g
Rasvaa / fett   0,5 g
Net Carbs**  20,6 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  5,1 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007). 

takaisin kauppaan

halva_sokeriton_salmiakki.pngHalva sokeriton salmiakkikuvio

Aineosat: maltitolisiirappi, muunnettu perunatärkkelys, vesi, salmiakki, aromi (lakritsiuute), väriaine: lääkehiili, vehnäjauho, vesi, aromit (mm. lakritsiuute, anis), sakeuttamisaine: pintakäsitelyaineet: kasviöljy, E907.

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Suomessa. Paino 90 g.


Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
985 kj (235 kcal) 
Proteiinia / protein
 0 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 87 g
   josta sokeria / varav socker
 0 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   71 g
Rasvaa / fett   0 g
Net Carbs**  16 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  4,0 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).

takaisin kauppaan

debron_muntendrop_EK.jpgDe Bron Kubusjes. Sokeriton vahva salmiakkikuutio

Aineosat: makeutusaine maltitoli*, muunnettua tärkkelystä: tapioka, maissi. Lakritsiuute, ammoniumkloridi (5%), perunatärkkelys, aromit, pintakäsittelyaineet: kasviyöljy, mehiläisvaha. 

Ei sisällä liivatetta (gelatiiniton), rasvaton, gluteeniton, väriaineeton, hammasystävällinen, 30% vähemmän kaloreita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Hollannissa. Paino 100 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

De Bron Kubusjes. Sockerfri stark salmiakkub

Ingredienser: naturenlig sötningsmedel maltitol, modiferad stärkelse: tapioka, majs. Lakritsextrakt, ammoniumklorid (5%), potatisstärkelse, smakämnen, ytbehandlingsmedel: vegebilisk olja, bivax.

Gelatinfri, fettfri, glutenfri, färgämnesfri, tandvänlig, 30% mindre kalorier. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Holland. Vikt 100 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
954 kj (224 kcal) 
Proteiinia / protein
 0 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 80,4 g
   josta sokeria / varav socker
 0,5 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   60,8 g
Rasvaa / fett   <0,5 g
Net Carbs**  19,6 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  4,9 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

debron_dropkatten_EK.jpgDe Bron Dropkatten. Sokeriton lakukissa

Aineosat: luontainen makeutusaine maltitolisiirappi, maissitärkkelys, vesi, lakritsiuute, aromit, pintakäsittelyaine (kasviyöljy, karnaubavaha). 

Ei sisällä liivatetta (gelatiiniton), rasvaton, väriaineeton, hammasystävällinen, 30% vähemmän kaloreita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Hollannissa. Paino 95 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

De Bron Dropkatten. Sockerfri lakritskatt

Ingredienser: naturenligt sötningsmedel maltitolsirap, majsstärkelse, vatten, lakritsextrakt, smakämnen, ytbehandlingsmedel (vegebilisk olja, karnaubavax).

Gelatinfri, fettfri, färgämnesfri, tandvänlig, 30% mindre kalorier. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Holland. Vikt 95 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
887 kj (216 kcal) 
Proteiinia / protein
 0 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 77 g
   josta sokeria / varav socker
 0,2 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   64 g
Rasvaa / fett   0,01 g
Net Carbs**  13 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  3,2 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan

debron_muntendrop_EK.jpgDe Bron Liquorice Coins. Sokeriton mieto salmiakkikuvio 

Aineosat: luontainen makeutusaine maltitoli*, muunneltua tärkkelystä: vehnä, peruna. Liivate, lakritsiuute, ammoniumkloridi (2.5%), aromit, pintakäsittelyaineet: kasviyöljy, mehiläisvaha. Sisältää gluteenia. 

Rasvaton, väriaineeton, hammasystävällinen, 30% vähemmän kaloreita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Hollannissa. Paino 100 g.

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

De Bron Liquorice Coins. Sockerfri mild salmiakfigur

Ingredienser: naturenligt sötningsmedel maltitol*, modiferad stärkelse: vete, potatis. Gelatin (animaliskt), lakritsextrakt, ammoniumklorid (2.5%), smakämnen, ytbehandlingsmedel: vegebilisk olja, bivax. Innehåller gluten.

Fettfri, färgämnesfri, tandvänlig, 30% mindre kalorier. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Holland. Vikt 100 g. 

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
1118 kj (263 kcal) 
Proteiinia / protein
 11 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 70,8 g
   josta sokeria / varav socker
 0,5 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   46,8 g
Rasvaa / fett   <0,5 g
Net Carbs**  24 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  6 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).

takaisin kauppaan

debron_beertjes_EK.jpgDe Bron Sweet Liquorice Bears. Sokeriton lakritsikuvio

Aineosat: luontainen makeutusaine maltitoli, arabikumi, lakritsiuute, ammoniumkloridi (0.8%), aromit, pintakäsittelyaine (kasviyöljy, mehiläisvaha).

Ei sisällä liivatetta, rasvaton, gluteeniton, väriaineeton, hammasystävällinen, 30% vähemmän kaloreita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Hollannissa. Paino 100 g. 

*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
Lähde
:
Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

De Bron Sweet Liquorice Bears. Sockerfri lakritsfigur

Ingredienser: naturenligt sötningsmedel maltitol, gummi arabicum, lakritsextrakt, ammoniumklorid (0.8%), smakämnen, ytbehandlingsmedel (vegebilisk olja, bivax).

Gelatinfri, fettfri, glutenfri, färgämnefri, tandvänlig, 30% mindre kalorier. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Holland. Vikt 100 g.

Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
 
Energiaa / energi
558 kj (133 kcal) 
Proteiinia / protein
 0 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater
 55,4 g
   josta sokeria / varav socker
 0,5 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   54,9 g
Rasvaa / fett   <0,5 g
Net Carbs**  0,5 g
Net Carbs per annos  / per portion (25 g)  0,1 g

** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).


takaisin kauppaan

sugarfree_image1_1P.jpg