Suklaalla kuorrutetut tuotteet | tuotetiedot
HUOM! Lisää tuotteita: selaa alaspäin...
takaisin kauppaan
Värikuorrutettu maitosuklaarae - ilman lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, isomalti, kaakaomassa, kaakaovoi, maitojauhe, herajauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, väriaineet, aromi: vanilliini, pintakäsittelyaine: arabikumi, karnaubavaha.
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Valmistettu USA:ssa.Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Paino 85 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
380 kcal
|
Proteiinia / protein
|
2,8 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
72,0 g
|
josta sokeria / varav socker
|
8 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
64 g
|
Rasvaa / fett |
12 g
|
Net Carbs** |
8 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
2 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Sokeritomalla suklaalla kuorrutettu manteli
Aineosat: Sokeriton suklaa 50,4% (makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, E476, aromi: vanilliini), manteli 44,8%, vähärasvainen kaakaojauhe, pintakäsittelyaineet: arabikumi ja karnaubavaha.
Kaakaopitoisuus vähintään 43%. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu EU:ssa. Paino 75 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2441 kj (584 kcal) |
Proteiinia / protein
|
11,6 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
30,8 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
21 g
|
Rasvaa / fett |
46 g
|
Net Carbs** |
9,8 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
2,5 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Sokeritomalla suklaalla kuorrutettu hasselpähkinä
Aineosat: Sokeriton suklaa 50,4% (makeutusaine: maltitoli, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, E476, aromi: vanilliini), hasselpähkinä 44,8%, vähärasvainen kaakaojauhe, pintakäsittelyaineet: arabikumi ja karnaubavaha.
Kaakaopitoisuus vähintään 43%. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu EU:ssa. Paino 75 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
2370 kj (567 kcal) |
Proteiinia / protein
|
10,5 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
27,2 g
|
josta sokeria / varav socker
|
0 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
21,8 g
|
Rasvaa / fett |
50,2 g
|
Net Carbs** |
5,4 g |
Net Carbs per annos / per portion (25 g) |
1,4 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
Torras Soya. Sokerittomalla tummalla suklaalla kuorrutettu soijakeksi, monivitaminoitu Aineosat: Sokeriton tumma suklaa (makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, kaakaovoi, ravintokuitu: inuliini, emulgointiaine: soijalesitiini ja aromi: vanilliini), soijakeksi (riisijauho, soijajauho, suola) ja monivitamiini (C, E, B1, B6, A, B9, H, D, B12).
Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta ja pähkinästä. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Espanjassa. Paino 22 g. Tuote on kolesteroliton ja gluteeniton.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Torras Soya. Sojakex med överdrag av sockerfri mörk choklad, multivitaminerad Ingredienser: sockerfri mörk choklad (sötningsmedel: maltitol, kakaomassa, kakaosmör, kostfiber: inulin, emulgeringsmedel: sojalecitin och arom: vanillin), sojakex (rismjöl, soijamjöl, salt) och multivitamin (C, E, B1, B6, A, B9, H, D, B12).
Kan innehålla spår av mjölk och nötter. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Vikt 22 g. Produkten är kolesterolfri och glutenfri.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1793 kj (428 kcal) |
Proteiinia / protein
|
7,4 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
55 g
|
josta sokeria / varav socker
|
<0,5 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
35 g
|
Rasvaa / fett |
26 g
|
josta tyydyttyneitä rasvahappoja / |
|
varav mättade fettsyror
|
16 g |
Ravintokuitua / kostfiber
|
5,6 g |
Natriumia / natrium
|
0,1 g
|
Vitamiini / vitamin A
|
160 µg |
Vitamiini / vitamin B1
|
0,28 mg |
Vitamiini / vitamin B6
|
0,40 mg |
Vitamiini / vitamin B9
|
40 µg |
Vitamiini / vitamin B12
|
0,2 µg |
Vitamiini / vitamin C
|
12 mg
|
Vitamiini / vitamin D |
1 µg |
Vitamiini / vitamin E
|
2 mg
|
Vitamiini / vitamin H |
0,03 mg |
Net Carbs** |
14,4 g |
Net Carbs per annos / per portion (22 g) |
3,1 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
De Bron Choc Wafer – maitosuklaalla kuorrutettu vohveli, ei lisättyä sokeria
Aineosat: makeutusaine: maltitoli*, vehnäjauho, maitojauhe 13,5 %, kaakaojauhe, kaakaovoi, kasvirasva, rasvaton maitojauhe 4 %, perunatärkkelys, oligofruktoosi, suola, emulgointiaine: soijalesitiini, nostatusaineet (E500, E503), makeutusaine: asesulfaami K, hapettumisenestoaine (E224), aromit. Sisältää maitoproteiinia, laktoosia ja gluteenia.
Kaakaopitoisuus väh. 19%. Valmistetaan tiloissa joissa käsitellään kauraa, vehnää, kananmunaa, omega 3 (kalaperäinen), soijaa, maitoa, pähkinöitä, seesaminsiemeniä ja sulfiitteja. Sisältää luontaista sokeria (4%). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Valmistettu Hollannissa. Paino 34 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
1956 kj (470 kcal) |
Proteiinia / protein
|
7 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
63 g
|
josta sokeria / varav socker
|
4 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
33 g
|
Rasvaa / fett |
33 g
|
Net Carbs** |
30 g |
Net Carbs per annos / per portion (34 g) |
10,2 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan

|