Adam's VHH-leipäjauho | Tuotetiedot
takaisin kauppaan
Adam's brot™ – vähähiilihydraattinen leipäjauho kotileivontaan
Aineosat: mantelijauho, vehnägluteeni*, pellavansiemen, auringonkukan siemen, suola, kuivahiiva (pakattu erikseen).
Pakkaus säilytetään kuivassa ja viileässä. Valmistaja Lapiniak GmbH Saksa, maahantuoja Sokeriton Finland. Paino 360 g (sis. kuivahiiva 7 g).
*Vehnägluteeni: on luontainen osa tavallista vehnää. Vehnäjauhosta voidaan proteiinipitoinen vehnägluteeni helposti erottaa erikseen vain "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Vesiliukoinen ja hiilihydraattipitoinen vehnätärkkelys erottuu proteiinipitoisesta gluteenista ilman kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät todennäköisesti Budhalaiset munkit jo 600-luvulla.
Adam's brot™ – LowCarb brödmix för hemmabruk
Ingredienser: mandelmjöl, vetegluten*, linfrön, solrosfrön, salt, torrgäst (packat separat).
Förpackningen förvaras svalt och torrt. Tillverkare Lapiniak GmbH Tyskland, importör Sugarfree Finland. Vikt 360 g (incl. torrgäst 7 g).
Ravintoarvo 100 g leipää kohden / näringsvärde per 100 g bröd
|
|
Energiaa / energi
|
1086 kj (259 kcal) |
Proteiinia / protein
|
33 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater |
1,9 g |
josta sokeria / varav socker
|
0,6 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
0 g
|
Rasvaa / fett |
13,3 g
|
Net Carbs** / 100 g leipää / bröd
|
1,9 g |
Net Carbs per annos / per portion (26 g) |
0,49 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan |