Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »

Adamo vhh-pizzapohjan jauho | Tuotetiedot


takaisin kauppaan

Pizza á la Adamo vähähiilihydraattinen pizzanpohjajauho

adamo_pizzapakkaus_150px.jpgAineosat: mantelijauho, vehnägluteeni*, maitoproteiini, munanvalkuainen, suola (kaliumjodidi)**, kuivahiiva (pakattu erikseen). 

Pakkaus säilytetään kuivassa ja viileässä. Valmistaja Lapiniak GmbH Saksa, maahantuoja Sokeriton Finland. Paino 150 g (sis. kuivahiiva 7 g). Voi sisältää pieniä määriä lupiinia ja soijaa.

*Vehnägluteeni: on luontainen osa tavallista vehnää. Vehnäjauhosta voidaan proteiinipitoinen vehnägluteeni helposti erottaa erikseen vain "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Vesiliukoinen ja hiilihydraattipitoinen vehnätärkkelys erottuu proteiinipitoisesta gluteenista ilman kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät todennäköisesti Budhalaiset munkit jo 600-luvulla.

*Kaliumjodidi: on väritön suola, alkuaineiden kaliumin (K) ja jodin (I) yhdiste. Jodidi-ioni on ihmiselle pieninä määrinä välttämätön hivenaine, jota tarvitaan tyroksiinin muodostamiseen. Sen puutos aiheuttaa struumaa.

Adam's brot LowCarb brödmix för hemmabruk 

Ingredienser: mandelmjöl, vetegluten*, mjölkprotein, torkad äggvita, salt (kaliumjodid)**, torrgäst (packat separat).

Förpackningen förvaras svalt och torrt. Tillverkare Lapiniak GmbH Tyskland, importör Sugarfree Finland. Vikt 150 g (incl. torrgäst 7 g). Kan innehålla rester av lupin och soja.

Ravintoarvo 100 g leipää kohden / näringsvärde per 100 g bröd
 
Energiaa / energi
 1228 kj (294 kcal) 
Proteiinia / protein
 34,45 g
Hiilihydraatteja / kolhydrater  4,12 g
   josta sokeria / varav socker
 0,5 g
   josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer   0 g
Rasvaa / fett   3,04 g
Ravintokuitua / kostfiber  3,58 g
Net Carbs** / 100 g pizzapohjaa / pizzabotten
 4,12 g
Net Carbs per annos pizzapohjaa / per portion pizzabotten (25 g)  1,03 g
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007). 


takaisin kauppaan