Sokeriton.fi valikoima

Jo 2750+ uutta fania - Fanita Sinäkin tästä!

Sokeriton.fi on Facebook

Sokeriton.fi uutiset

13.9.2010TV1 MOT: Rasvainen kupla22.8.2010Kauppalehti | yritysuutiset: Kansantauti poiki yritysidean31.3.2010Tutkimus 2010: Suklaan aktiivisyöjillä alhaisempi verenpaine ja terveempi sydän15.2.2010Stevia - supermakeaa jauhetta tarvitaan vain pienen pieni ripaus11.1.2010Valkoinen sokeri - valkoinen vaara7.12.2009Lääkäri Antti Heikkilä: Jouluruoka pääosin terveellistä - paitsi sokerit24.11.2009Sydänjärjestö puolitti sokerisuosituksen29.10.2009Lähes kaikki suomalaiset syövät liikaa sokeria ja lihovat (HS)28.9.2009Sokeripommi tikittää piilossa (HS)23.9.2009Katainen pohti sokerinveroa brittiläisessä Financial Times talouslehdessä21.9.2009Stevia virallisesti käyttöön Ranskassa18.9.2009Sokeri yhteydessä sydäntautiriskiin11.9.2009Mielipide | Sokerin makeus verolle (KL Debatti, MT)9.9.2009Diabetesliiton toimitusjohtaja Jorma Huttunen: Jos mitään ei tehdä, Suomessa on kaksi miljoonaa diabeetikkoa vuonna 203021.8.2009Mikään ei ole niin tyhmää kuin ahmia sokeria, varsinkaan aamulla.17.8.2009Sokerin hinta ja kulutus huipussaan 30 vuoteen13.7.2009Tutkimus: Atkinsin dieetti tehokkain ja terveellinen tapa laihduttaa (HS/IS)20.5.2009Mitä kehossa tapahtuu kun syöt liikaa sokeria?17.4.2009Proteiinista hyötyä painonhallinnassa17.4.2009Stubb haastoi ministerit karkkilakkoon - Pärjääkö Stubb sokerittomalla?31.3.2009Uutta Suomessa: sokerittomat kokoustarjoilut sekä tuotteet noutopöytään ja kahvihuoneeseen10.3.2009Sokeriton.fi kerää kavereita ja antaa ilmaisia extramaistiaisia uusille tilaajille!20.12.2008Muinainen yrttikasvi stevia mullistaa makeuttamisen?13.12.2008Maito päihittää sokeripitoiset urheilujuomat7.12.2008Hellapoliisin karpalo-suklaakakkua ei tehty kädet selän takana1.12.2008Laihduttajan kannattaa nauttia jouluruuista25.11.2008Sokerilimut ja hedelmäsokeri ehkä kihdin riskitekijöitä19.11.2008Hellapoliisi teki ratsian suklaafestareille17.11.2008Suklaafestivaalit olivat jymymenestys - sokeriton.fi aiheena MVT3 Kymmenen uutisissa17.11.2008Asiaa verkkokaupasta - Sopivaa vai ei?

Sokeriton.fi pikakysely

Mitä mieltä olet sokeriton.fi -palveluideasta?

Näytä vanhat kyselyt »
« Takaisin

Karppisokeri - Sokeriton sokeri

Sokeria ilman sokeria? Eli Karppisokeria - kyllä! Maistuu sokerille ja ulkonäkö ja koostumus aivan kuten sokerilla. Karppisokeri on luontainen makeutustuote, jossa GI on (0) nolla ja kaloreita on (0) nolla!

Karppisokeri® (muita kauppanimikkeitä ovat norjalainen toinen merkki ja ruotsalainen Sötin) on luontainen makeutusaine jota valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista. Kyseessä samanlainen menetelmä, jota käytetään vaikkapa soijakastikkeen tai jogurtin valmistamiseen. Käymisen loputtua Karppisokeri suodatetaan, kuivataan ja kiteytetään.  

karppisokeri_laiva2.pngKarppisokeri on sataprosenttista erytritolia ja sitä esiintyy luonnostaan  mm. viinirypäleissä, meloneissa ja sienissä sekä käyneissä elintarvikkeissa kuten esimerkiksi viinissä, eräissä juustoissa tai soijakastikkeessa. Ihminen on nauttinut erytriolia ainakin yhtä kauan kuin on säilönyt elintarvikkeita käymisen kautta - eli tuhansia vuosia.

Karppisokeri EI ole sokeria tai hedelmäsokeria TAI esimerkiksi aspartaamia tai sukraloosia. Karppisokeri on aivan uusi ja ainutlaatuinen makeutustuote.

Karppisokeri on kaloriton kuten keinomakeuttajat mutta silti luontainen tuote kuten tavallinen sokeri. Parempaa yhdistelmää saat hakea - mutta enää ei tarvitse!

Soveltuu mm. leivontaan, makeuttamiseen ja makeisten valmistamiseen. Hiivalla kohotettavat leivonnaiset vaativat normaalia pidemmän nostatusajan. Karppisokerin makeus on noin 75% sokerin vastaavasta.

  • Kcal (0) nolla 
  • GI (0) nolla
  • Imeytyvät hiilihydraatit (0) nolla
  • Sama kiteisyys ja massa kuin sokerilla
  • Käy diabeetikoille – ei nosta verensokeria lainkaan
  • Ei laksatiivisia vaikutuksia – vatsaystävällinen
  • Ei muutu fruktoosiksi – ei rasita maksaa
  • Ei aiheuta reikiintymistä – hammasystävällinen
  • Luontainen makeutustuote – ei keinotekoinen

Erytritoli on tarkoitettu käytettäväksi elintarvikkeissa ja sitä on turvallista käyttää suurinakin annoksina. Hyväksytty Japanissa, USAssa ja nyt myös EU:ssa. Lähde: Food and Chemical Toxicology 36 (1998) 1139-1174). Food and Chemical Toxicology 36 (1998) 1139-1174

Jälleenmyyntiin liittyvät tiedustelut: myynti@sokeriton.fi 


Hinta:8.99 €